Hihetetlenül fantasztikus volt. Igaz elég messze voltam,de minden láttam, a fiúk eszméletlenül jól énekelnek élőben is. Viccesek voltak,sokszor elmondták mennyire szeretik a rajongóikat ami szerintem mindenkinek jól esett.:) A rendezés nekem egy kicsit furcsa volt,de csak mert akadt egy kis probléma a jegyemmel de minden megoldódott.:) Egyszer bennt volt egy 'Liam please say szeretlek' tábla de sajnos nem látta.:( Nem ragozom tovább csoda volt és ennyi.:D
2015. jún. 11. 22:12
3/8 anonim válasza:
Mármint a kivetítőn volt a tábla,visszaolvasva kicsit furcsának tűnik így a kivetítő szó nélkül.:D
2015. jún. 11. 22:13
4/8 A kérdező kommentje:
Szóval remek volt,ennek örülök,remélem mindenki jól érezte magát :)
Most mégjobban sajnálom,hogy nem tudtam elmenni...majd legközelebb valamikor
2015. jún. 11. 22:44
5/8 anonim válasza:
Sok 18 év alatti volt? Összes ovis csoport odament?
2015. jún. 11. 23:03
6/8 payno05 válasza:
Kb mindenkit beengedtek szülő nélkül, aki elérte a 150 centit :D A zöld állószektornál elég gáz volt a szervezés, mert megláttak többen is egy csávót, akire azt hitték, h Harry az, elkezdtek rohanni, szakadtak a kordonok, a szervezők meg kiakadtak :D
Hatalmas show volt, nem számítottam ennyire jóra. Állójegyem volt, előtte azért eljárogattam erőnlétre, hogy tudjak turakodni és állni 8 órát.. Hidd el, jól jött. Kapunyitás előtt értem oda, és a VIPesekkel álltam egy sorban.
Remélem te is eljutsz egyszer. Legyél pozitív:)
2015. jún. 21. 21:18
7/8 A kérdező kommentje:
Az álHarry :D Pedig azért Harryre elég nehéz hasonlítani hacsak valaki nem direkt csinálja...
Ja,igen gondolom elég fárasztó lehetett álldogálni ráadásul tülekedő rajongókkal.Milyen előrelátó vagy :)
Oké,tökre reménykedek hogy majd még jönnek a közelbe...vagy én megyek ki.
2015. jún. 22. 22:37
8/8 anonim válasza:
Eszmeletlenul jo volt, visszanezem a videokat es sirok. Eszmeletlen hatassal volt ez a koncert a kozeljovomre, annyira jo volt latni oket. Igazabol ott vannak te is ott vagy es egyszeruen fel se fogod. Egyebkent az elottem levo valaszolohoz hasonloan en is delelottol alldogaltam es az elso sorokbol nezhettem oket, TELJESEN MEGERTE. En a piros szektorban alltam.amugy ez nagyon vicces hogy meglattak "Harryt" es elkezdtek rohanni:DDDDDD Amikor en alltam sorban meg kint a kordonoknal, mogottem egy cseh csajszi rohamot kapott, toporzekolt sikitozott es hullottak a konnyei, pedig semmi nem tortent meg csak a sorban allas. Szegenyt le kellett ultetni kb 4en fogtak le.Akkor azert elegge megijedt mindenki..:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!