A zenét miért sorolják a szórakozás kategóriába?
Nem kimondottan rád céloztam. Csak úgy általánosságban mondom: belekötöttetek abba, hogy a zene a szórakozás kategóriában van. Aztán elkezdtétek kifejtegetni, hogy az oldal alkotóinak hova kellett volna tenniük.
Szőrszálhasogatás.
Ha egy kicsit sem lenne fontos neki, nem tette volna fel a kérdést.
"A zenét miért sorolják a szórakozás kategóriába?"
Erre lehet azt válaszolni, hogy "Na, vajon miért?", vagy azt, hogy "Nem édes mindegy?"...
Már hogyne! :D
Megkérdezem:" Mi a szám címe? Évek óta keresem, de nem találom."
Van értelme? Van.
Megkérdezem: "Melyik a legmegbízhatóbb hely, ahol fülhallgatókat, és hangfalakat javítanak?"
Van értelme? Miért ne lenne?
Megkérdezem: "Közvélemény kutatás! Ki mit gondol erről a zenéről?"
Van értelme? Még szép!
Megkérdezem: "Le tudnátok ezt nekem fordítani németről magyarra? A közelemben senki nincs, aki ráérne."
Van értelme? Hadd ne magyarázzam.
Kapásból kitaláltam négyet, aminek van értelme. :)
Tudtam, hogy belekötsz. :D
Szerintem több van, de ha neked nem teszik, akkor oké, kihúzzuk, de még mindig MARADT HÁROM. És azoknak vitathatatlanul több értelme van, mint ennek.
Egyébként az általad kiemeltnek is lehet értelme, ha mondjuk valami projecthez kell az eredmény.
Még mindig nagyobb valószínűséggel fog valaki előadást készíteni a "Mai populáris zenék", vagy "Mit gondolnak a fiatalok a régi slágerekről" címmel, mint mondjuk "Mit cseszett el a Gyakori kérdések.hu?" címmel.
De én készségesen kilőttem neked :)
Most pont ugyanolyan kicsi részletbe ragadtam bele, mint te.
*vagy másképpen: "prodzsekt"
Így választhattok, melyik tetszik jobban, csak meg akartam előzni, hogy valaki esetleg belekössön :)
Úristen, nem hittem volna, hogy el kell magyaráznom. Azt hittem okosabbak vagytok. :D
Míg azok a kérdések, amiket én írtam (a kihúzotton kívül) valami, jelentős, és fontos, vagy valami más dologhoz szükséges információ megtudására, vagy segítségkérésre lettek kitéve, addig ez a kérdés csak egyszerű szőrszálhasogatás, mivel a zenét úgysem fogják átrakni, ráadásul a válasz még a hülyének is egyértelmű, és ha válaszolnak sem fog semmi történni. A kérdés egyszerűen csak arra volt, hogy egy jelentéktelen dologgal (amibe úgysincs beleszólásotok) kapcsolatban okos dolgokat mondhassatok.
De én mondtam, hogy arról beszélgettek, amiről akartok. Nem akartam belétek kötni, egyszerűen csak elmondtam a véleményem, és (ismétlem) azt, hogy szerintem miért a szórakozás kategóriában van a zene.
Nem is írtam volna több választ, ha a nem tetszőt figyelmen kívül hagyjátok. Szóval még csak azt sem mondhatjátok, hogy állandóan kötekedek veletek. Ti akartatok magyarázatot. (még kérdést is tett fel hozzám valaki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!