A zenét miért sorolják a szórakozás kategóriába?
de én meg pont úgy gondolom hogy előbb kelt érzelmeket, aztán a jobb még szórakoztat is
de szóval hogy a szórakoztatás másodlagos
Neked a szórakoztatás másodlagos, másnak elsődleges.
Egyébként melyik kategóriába tennéd?
Egyetértek a kérdezővel, de szerintem nem kell ezen fennakadni, a könyvek is itt vannak miközben egy jelentős része (szakirodalom) nem a szórakoztatásra van.
Amúgy szívem szerint a tudomány kategóriába raknám, de ameddig egy zeneelmélettel kapcsolatos kérdésre jut minimum száz "hogy kell üvölteni?" "milyen jó rockbandák vannak" "tudnátok olyan bandákat mondani, mint a Fall Out Boy?" szintű kérdés, felesleges lenne
Nem tök mindegy nektek? Annyival jobb lenne az élete az ilyen tudálékos majmoknak, ha a művészetek, vagy a tudományok kategóriában lenne a zene?
(már elnézést a kifejezésért, de ebből a tök fölösleges, értelmetlen, kötekedő, okoskodó kérdésből, és a válaszokból ez jött le)
Mit zavar titeket?
A zenének több oldala is van. Egyértelmű, hogy itt, gyakorin ezt nézik, mivel ez egy, az átlag emberek igényeit kielégítő "kérdezős" weboldal. Nem egy National Geographic szintű zenés, művészettel is foglalkozó, tudományos magazin.
Ezért nem a művészetek, vagy a tudományok kategóriában van a zene.
Hát igen, mekkora tudálékos majom vagyok, hogy le mertem írni a véleményemet!
Azt meg sehogy sem értem, honnan vetted, hogy ez olyan fontos nekem. Azzal hogy "nem kell ezen fennakadni" pont az ellenkezőjét akartam kifejezni és nem igazán értem, hogy ezt ennyire máshogy értelmezni. Kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!