Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitártab szükségeltetik,...

Curiousgeorge09 kérdése:

Gitártab szükségeltetik, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alábbi linken található Bikini dal legelejéről kéne a bontás tabulatúrája. Pár hangról lenne szó, mielőtt a szöveg elkezdődik. Nem vagyok jó gitáros (sőt semmilyen, csak hobbi évente egyszer), de ez most nagyon fontos lenne. Vannak oldalak, ahol lehet tabot kérni, de az hosszú idő, nekem pedig legkésőbb csütörtökig kellene. Előre is köszönöm szépen!

https://www.youtube.com/watch?v=SbwLsmm3sUs

2015. jún. 2. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] Hangszernél válaszd ki a Clean-t
2015. jún. 2. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Ez egy, a neten keringő tab, amit ismertem, és aminek sajnos nincs sok köze az én általam említett verzióhoz (sőt az én gyatra hallásom alapján az eredetihez sem). Már sikerült kihallanom a választ a kérdésemre, de azért nagyon szépen köszönöm a segítő szándékot!
2015. jún. 3. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem inkább ne gitározz ha még a linkelt tab lejátszásának a hangjait se hallod ugyanannak mint ahogy a youtubon szól. Amúgy két akkord, a C-dúr és F-dúr.
2015. jún. 3. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Mint említettem, nem is gitározom, csak nagyon-nagyon ritkán akad a kezembe... szóval kérésed teljesítve. Az, hogy C és F, megvolt :) A linkelt tabról pedig annyit (és ez az én szerény véleményem), hogy elég hasonló eredményre jutottam saját kútfőből is, de a negyedik hang semmiképpen sem C, hanem D kellene, hogy legyen mind az első, mind pedig a második sorban, és akkor már egész jó lenne a dolog. A "nem sok köze van hozzá" pedig erős túlzás volt a részemről, elnézést érte!
2015. jún. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!