Melyik lehet ez a zene? (új)
Igazából nem sokat tudok róla, így csak bízok benne, hogy lesz, aki ráismer :D Múlthéten hallottam egy részletet rádióban..elsőre elég idegesítő volt :D
Gyakorlatilag az egész zene olyan, mint ha hiányos lenne, mert nincs benne túl sok minden. Olyan a stílusa, mint egy drogos afrikai zene.
A refrén előtt felpörög, utána a refrénben meg csak egy csávó kezd énekelni valami kongás alapra.
#1: nem a véleményedet kértem, de nem tudom mit vársz tőlem..tán dúdoljam el, amire emlékszem belőle?
Biztos ismert zene, és elég egyedi is. Aki ismeri, a fenti leírás alapján be is tudja azonosítani.
#2: nem szoktam rádiót hallgatni, csak akkor épp úgy jött össze. Annyira nem érdekel a szám, hogy ezért egész nap rádiót hallgassak.
#4: akkor valószínű nem ismered a számot.
A jellegzetességeit leírtam, és új szám. Aki ismeri ezt a zenét, az ennyiből is tudja, hogy mire gondolok, vagy legalább van egy tippje.
https://www.youtube.com/watch?v=i1Jp-V4jalI köszönöm
Rádióban a refrénben jobban kihallatszott a konga, mint a basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!