Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A BTS koreai fiúbanda tagjai...

Nagykitty kérdése:

A BTS koreai fiúbanda tagjai átestek valamilyen műtéten?

Figyelt kérdés

Gondolok most plasztikai műtétre. Olvastam, hogy a gyakornokoknak át kell esniük műtéten, ha azt mondják nekik. A BTS tagok közül kik voltak műtve?

Előre is köszönöm a rendes válaszokat.

2015. máj. 29. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
nem hiszem, nem látok semmi természetelleneset abban, ahogy kinéznek
2015. máj. 29. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Maximum fogfehérítés. Plasztikai műtétük nem volt.
2015. máj. 30. 07:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak ők tudhatják.
2015. máj. 30. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nagyjából le van írva, bár erre sem vennék mérget hogy igaz. Ezt tényleg csak ők tudják biztosra. :D De szerintem nem nagyon volt műtétjük, max Jin-ről tudnám elképzelni.

2015. júl. 3. 02:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. júl. 3. 10:03
 6/10 anonim válasza:
100%
Sugának volt vakbélműtéte :)
2016. nov. 7. 13:29
 7/10 anonim válasza:
100%
Azt írják az internetes oldalakon (én elsőnek a sztárlexikon-on olvastam róluk), hogy nem estek át semmilyen plasztikai műtéten. Szerintem nem hazugság. De hát igazuk van a legtöbb válaszolónak, hogy csak ők tudhatják. Suga-nak (mint az előzőleg is írva volt) vagbélműtéte volt. És Rap Monster-nek pedig szívátültetése volt 15 évesen. (Amit így, hogy a fellépéseken ugrál nem túlságosan értek... De hogyha igaz akkor örüljünk mivel jól van és sikerült.)
2017. febr. 22. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem,sokan Jiminre mondják,mert debüt előtt és kis idővel utánna pufókabb volt az arca,aztán hirtelen sovány arca lett,pedig csak a fogyás miatt volt,ugyanis Jimin 7 kilót fogyott.
2018. máj. 16. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Jungkooknak,Yoonginak,Jiminnek,J-Hope-nak és RM-nek volt csak plasztikai műtétje

-Jungkook orra

-J-Hope orra úgy színtén

-Jimin szája orra szeme

-RM szája orra szeme színtén

-Yoonginak csak a szája lett egy kicsit feltöltve

Én így olvasstam egy oldalon

2021. nov. 1. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Pletyka hátán pletyka én olyat is hallodtam hogy 2019.08.29-én RM orrsövény ferdüléssel műtőtték

De egy másik pletyka pedig az hogy orrmanduljáját vették ki

2021. nov. 1. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!