Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki szereti a Tokio Hotel- t? A "régit" és az "újat" is.

Figyelt kérdés
Mert az összes ismerősöm közül úgy tűnik én vagyok az egyetlen. Mindenki vagy utálja, vagy csak hallomásból ismeri.

2015. máj. 16. 22:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Én is itt vagyok most 20 éves vagyok jól elmúltak az évek, már 2006-tól szeretem őket, amikor visszavonultak, akkor szünetelt a rajongásom, de most újra feltört. Nekem is fura volt az új albumuk,de azóta sokat hallgattam és a kedvencem a Heart get no sleep és az invaded de már sokat megszerettem ,úgy érzem ez a Tokio Hotel sokkal őszintébb és közvetlenebb.De nagyon hiányzik ez a régi fan összetartás, nagyon sok fan barátom volt, de már az az egy barátnőm nem szereti annyira őket.

Ha valaki van itt aki szereti őket,és szeretne beszélgetni akkor írjon már privit beszélgethetnénk facebookon vagy valahol! :)

2015. jún. 8. 20:35
 12/21 anonim válasza:

Jaj én iszonyatosan imádom őket, régen is imádtam és most is.

KEDKJSFKJDKJFJKS

Nyomatékosítom a mondatom, lol.

2015. jún. 15. 20:37
 13/21 anonim ***** válasza:
A régit mindennnnél jobban imádtam!!! Nekem az új stílusok csalódás, visszasírom a régi időket. A mostani zenéik túl egykaptafa a többi pop zenével.
2015. jún. 19. 00:47
 14/21 anonim válasza:
Én a régit máig nagyon szeretem, az újakat meghallgatom, nem rosszak, de nem lesznek a kedvenceim. A régiek számomra mélyebb tartalmúak, könnyebben azonosultam velük.
2015. jún. 19. 06:14
 15/21 anonim válasza:

Én imádom a régit, és az újat is... :) Körülbelül 8-9 éve vagyok Alien.(6-7 éves lehettem amikor először hallgattam TH-t, az unokatestvérem ajánlásával, aki ebben az időben megőrült a fiúkért. Természetesen nagy kihagyás volt amikor elvonultak, de tavaly óta ismét nyomon követem a banda életét. Akkoriban még nem nagyon foglalkoztam a poszterek kiragasztgatásával, elég volt hallgatnom a zenéket... Ma viszont már 3 új poszter ékesíti a falamat, és nagyon örülök neki hogy visszatértek.

Szóval az új dalok teljesen másak mint a régiek (imádtam a régieket!!!)... DE! Szerintem a szövegük szívhez szóló, a hangszerelésük sokkal fejlettebb az újaknak...

Azért nem tucat dalok mert dallamvilágában van benne valami különleges, ami csak a TH-ra jellemző. (régebben kicsit talán színesebb és misztikusabb volt de ez csak az én véleményem :)...)

A Kaulitz ikrek mindenesetre jól végzik a dolgukat. ;)

Egyébként az én környezetemben sincs egy TH rajongó sem..

Úgy látszik távolra kerültünk egymástól mi Alienek... :D

2015. jún. 23. 23:49
 16/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a régit és az újjat is. Eleinte én is megdöbbentem, de ki nem?
2015. júl. 6. 19:11
 17/21 anonim ***** válasza:

ÉN

Újat is régit is,nagyon <3 és még sok embert ismerek aki igen. Egy volt osztálytársamról életemben nem gondoltam volna hogy az, aztán egyik reggel odajött hozzám, és elmondta hogy nagyon szereti őket. :) Hatalmas meglepetés volt.

2015. júl. 15. 12:30
 18/21 anonim válasza:
A mostanit is szeretem , bár nem a szívem csücske , régi inkább Tokio Hotel volt
2015. aug. 26. 22:35
 19/21 anonim válasza:
Tanulj írni barom álat.
2015. okt. 6. 18:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Én az újat is szeretem, de a régit jobban szerettem. :) Nekem is az Invaded és a Heart Get No Sleep a kedvencem az új albumról. :) De mondjuk a régi albumjaikról mindent szeretem, most meg az újból 3-4 dalt csak. :/
2015. nov. 20. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!