Van itt még valaki, aki szereti a Tokio Hotel- t? A "régit" és az "újat" is.
Én is itt vagyok most 20 éves vagyok jól elmúltak az évek, már 2006-tól szeretem őket, amikor visszavonultak, akkor szünetelt a rajongásom, de most újra feltört. Nekem is fura volt az új albumuk,de azóta sokat hallgattam és a kedvencem a Heart get no sleep és az invaded de már sokat megszerettem ,úgy érzem ez a Tokio Hotel sokkal őszintébb és közvetlenebb.De nagyon hiányzik ez a régi fan összetartás, nagyon sok fan barátom volt, de már az az egy barátnőm nem szereti annyira őket.
Ha valaki van itt aki szereti őket,és szeretne beszélgetni akkor írjon már privit beszélgethetnénk facebookon vagy valahol! :)
Jaj én iszonyatosan imádom őket, régen is imádtam és most is.
KEDKJSFKJDKJFJKS
Nyomatékosítom a mondatom, lol.
Én imádom a régit, és az újat is... :) Körülbelül 8-9 éve vagyok Alien.(6-7 éves lehettem amikor először hallgattam TH-t, az unokatestvérem ajánlásával, aki ebben az időben megőrült a fiúkért. Természetesen nagy kihagyás volt amikor elvonultak, de tavaly óta ismét nyomon követem a banda életét. Akkoriban még nem nagyon foglalkoztam a poszterek kiragasztgatásával, elég volt hallgatnom a zenéket... Ma viszont már 3 új poszter ékesíti a falamat, és nagyon örülök neki hogy visszatértek.
Szóval az új dalok teljesen másak mint a régiek (imádtam a régieket!!!)... DE! Szerintem a szövegük szívhez szóló, a hangszerelésük sokkal fejlettebb az újaknak...
Azért nem tucat dalok mert dallamvilágában van benne valami különleges, ami csak a TH-ra jellemző. (régebben kicsit talán színesebb és misztikusabb volt de ez csak az én véleményem :)...)
A Kaulitz ikrek mindenesetre jól végzik a dolgukat. ;)
Egyébként az én környezetemben sincs egy TH rajongó sem..
Úgy látszik távolra kerültünk egymástól mi Alienek... :D
ÉN
Újat is régit is,nagyon <3 és még sok embert ismerek aki igen. Egy volt osztálytársamról életemben nem gondoltam volna hogy az, aztán egyik reggel odajött hozzám, és elmondta hogy nagyon szereti őket. :) Hatalmas meglepetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!