1/8 anonim válasza:
Már nincs. Kihaltak a dinoszauruszokkal együtt. A tagok már egymást sem szeretik. Valamelyik csak köp egy nagyot köszönés helyett. Szóval szerintem csak te maradtál.
3/8 anonim válasza:
haha vagy 6 éve ne halottam már ezt a nevet lol Igaz akkor is mindenki szidta, de szerencsére máig nem tudom mi ez azon kívül, hogy zenekar és nem is akarom.
5/8 anonim válasza:
Én szeretem őket 9 éve megállás nélkül, remélem annak ellenére hogy most problémáik vannak, azért még visszatérnek egy-két albummal. :)
Az első meg fogalmam sincs mi az istent hord itt össze...
6/8 anonim válasza:
Ehm... xD Nem tudom, hogy minek nevezzem. A zenéjüket hallgatom, ha épp nincs jobb dolgom, viszont a Kaulitzok elég unszimpatikusak, nem szeretem őket.
7/8 anonim válasza:
a csävok nem az eseteim,de a szämaik közt vsnnak jok,azokat szeretem es az is jo hogy nemet,mert szeretem a nemeteket es nemet dalokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!