Egy zenét keresek ami nemrég jöhetett ki ) 2008-2014. Között)?
Figyelt kérdés
Nemrég találtam rá a youtube-on, de elfelejtettem a címét. DnB stílusú volt szerintem vagy ahhoz hasonló, kicsit elektronikus. A klipet nem láttam végig, annyira emlékszem, hogy egy csaj és a pasija este autóval utaztak, nem beszélgettek, valószínűleg előtte összekaptak vmin. Aztán egy elhagyatott úton a semmi közepén elállja az útjukat egy autó. Kiszállntak az idegenek autóból és fekete simaszk volt rajtuk, a csaj és a pasiját kizavarták a kocsiból. A csajhoz fegyvert szegeztek. Éés eddig láttam :) Nagyon örülnék ha valaki megtalálná.2015. máj. 16. 14:04
1/1 A kérdező kommentje:
Már megvan :D Matrix&Futurebound- Control
2015. máj. 16. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!