Nagykitty kérdése:
2015-ben alakult kpop fiú csapatok?
Figyelt kérdés
Valaki tud mondani nekem olyan kpop fiú csapatokat, akik idén debütáltak? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. máj. 14. 18:21
1/10 anonim válasza:
OneVoices nem rég debütált, a Seventeen is elvileg már ,de nem tudom. És ennyi akiket tudok. Itt van lista vegyesen [link]
2/10 anonim válasza:
Júniusban Taeyongék fognak, SMRookies most, de valami SR15B vagy mi lesz (?) asszem belőlük :D
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. máj. 17. 10:59
5/10 anonim válasza:
Romeo is most debütált, a Lovesick című dalukhoz készült videoklip
6/10 A kérdező kommentje:
2015. máj. 27. 19:07
7/10 anonim válasza:
A6P Szerintem eszméletlen jó a szám, amivel debütáltak! :)
8/10 A kérdező kommentje:
2015. jún. 12. 14:10
9/10 anonim válasza:
Azokon kívül amiket írtak, nekem még a Seventeen ugrott be. 13 tag, nem volt könnyű megjegyezni a neveket. :DD Még van a Uniq is, bár ők 2014 végén debütáltak, viszont ha még nem hallottál róluk, mindenképpen megéri utánanézni szerintem. ^^
10/10 A kérdező kommentje:
2015. júl. 3. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!