A Little Mix hogyan alakult ki?
Figyelt kérdés
Az tiszta, hogy mind a 4 lány szólóban indult, csak összerakták őket csapatba. De előtte meg két külön csapatba voltak? Mármint most néztem egy videót, angol nyelvű szóval nem tiszta, de annyit vettem ki, hogy külön-külön nem jutottak tovább, majd egyberakták Perrie-t meg Jesy-t, Jade-t meg Leigh-Anne-t, és így párosával sem jutottak tovább, aztán őket is egyberakták és így alakultak meg??2014. febr. 2. 23:59
1/3 anonim válasza:
Két külön csapatban voltak. Jesy és Perrie a Faux Pasban, Leigh-Anne és Jade pedig az Orionban. Bennük láttak tehetséget a mentorok, így, mivel nem jutott tovább egyik együttes sem, a négy lányt egy bandába rakták, és megalakult a Little Mix. Előtte Rythmix voltak, de nevet változtattak még a show alatt, mert ezt a nevet valami szervezet viseli már évek óta :)
2/3 A kérdező kommentje:
Kösziii! :)
És a Faux Pasba meg az Orionba hogy kerültek be? Ezekbe a csapatokba is a mentorok rakták őket, ugye? Akkor már miért nem rakták őket alapból egybe? :P Nem tudsz esetleg egy videót linkelni, hogy mikor, hogyan rakták őket az Orion-ba meg a Faux Pasba?
2014. febr. 4. 13:29
3/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a mentorok rakták-e őket egybe, de az tuti, hogy nem csapatban, hanem külön-külön mentek el a válogatóra. Utána kerültek a csapatba. Lehet az is, hogy egyik lány sem felelt meg, és úgy gondolták, csapatban könnyebb lesz a bejutás. Videót erről amúgy nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!