Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik szám lehet ez?

Melyik szám lehet ez?

Figyelt kérdés

Vivában vagy MTV-n adták régen a klipjét 2000-es évek körül. Rajzolt volt és egy lány meg egy fiú volt benne, a végén a fiú meghalt és a lelke felrepült. Ha minden igaz fekete-fehér volt.

Férfi rappel benne és a refrénnél egy csaj énekel valami ilyesmit: ibiszi áemci - edeszi védeszi (vagy ilyesmi:D)

Jó pár embernek ismerős, de konkrétan nem ugrott be senkinek se eddig:(

Előre is köszi:)

2015. máj. 10. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudod, hogy milyen nyelvű volt? Ha angol, akkor lehet, hogy az az ibiszi angolul kiejtve az ABC. Bocs, többet nem tudok mondani xD
2015. máj. 10. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:

hmm na várj mégis csak tudok többet mondani :D a védeszi talán wait to see lehet és találtam egy dalt: lil crazed- can't wait to see you

de még tovább keresgélek :)

2015. máj. 10. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ide próbáld eldúdolni, énekelni, fütyülni, ahogy megy, és talán megtalálod.

2015. máj. 11. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet de sajnos nem az a szám, a szöveg meg közel sem biztos, hogy ez volt:D Amúgy igen, angolul van/lenne.

Próbálkoztam az oldallal is, de ilyen török számokat dobott ki, túl kis részletre emlékszem és nem is vagyok egy tehetség.:)

Talán ha más is emlékezne a videóra - történetére - az segíthetne a legtöbbet.

2015. máj. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!