Miről szól ez a szám?
Figyelt kérdés
Sajnos nemértek angolul, és a filmen nincs ez a jelenet. Nagyon érdekelne, nem kell szó szerinte, csak ugy kb...
http://www.youtube.com/watch?V=o1xHirK4k5U
2008. aug. 29. 11:38
1/4 anonim válasza:
Azt hiszem ez a link hibás, vagy pedig törölték a videót, amire hivatkozott(bár ilyenkor a betöltött oldalon azért szokták jelezni), légyszíves linkeld be még egyszer, hátha jó lesz másodjára.
3/4 anonim válasza:
A magányról szól és arról, hogy senki nem hallgatja meg, csak Christine.
Imádom ezt a musicalt, ez a film meg is van nekem már vagy 1000x láttam, de sajna ez a jelenet nincs benne (kivágták) eddig nem is tudtam róla.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Én is imádom. NAGYON. Én tegnap bukkantam rá teljesen véletlenül, elhiheted, hogy vísítottam amikor megtudtam, hogy van ilyen. Azóta ezt hallgatom. Köszi:D így legalább tudom mit is hallgatok. :)
2008. aug. 29. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!