Mai hip hop zenéket milyeneket szerettek?
Figyelt kérdés
Illetve, aki jár a Morri2-be, ott hip hop részen milyen zenék mennek? Mindig hallok jókat, de nem vágom az előadókat. Szóval nem olyan szinte már legendákra gondolok, mint 50Cent, Snoop Dog, őket ismerem, inkább újakra.2015. máj. 3. 15:18
1/5 anonim válasza:
Deniz-t mindenkeppen erdemes meghallgatnod. Az en szememben o mar legendanak szamit, s raadasul szamomra az egyetlen eloado jelenleg M.O.-on, aki miatt erdemes hip-hop-ot hallgatni.
Nemreg volt a 10 eves jubileumi koncertje is, ahol kijott az uj albuma is, nem kell mondanom, hogy utos lett. Sajnos en nem voltam, mivel Angliaban elek, de I-tunes-on mar megvettem, s nagyon utos lett.
Regebbi szamai kozul nekem ezek a nyerok: Egyetlen, Ha fajni kell fajjon, A Hazam, Vegtelen, Magamert, Ne higgy masnak.
Az uj albumrol pedig: A nep hangja, Egy a lenyeg, Vesszen el, Sehogysejo, Elegem van, Mi marad meg, Nagyszinpad, de igazabol mind jo!
2/5 anonim válasza:
magyar vagy külföldit keresel ? magyarba ott steve antal neki érdekes számai vannak külföldiből rengeteg van pl tyga ,de azok elég ismertek
3/5 A kérdező kommentje:
Külföldi bulizósat.:-) Tyga-tismerem, nagyon jó, hozzá hasonló előadók erdekelnének! :-)
2015. máj. 8. 20:06
4/5 A kérdező kommentje:
Jav: Tyga-t ismerem :-)
2015. máj. 8. 20:07
5/5 anonim válasza:
Dibby Dibby Sound dj fresh
Dum dee Dum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!