Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bloodpit. Ismeri valaki ezt a...

Synesztro kérdése:

Bloodpit. Ismeri valaki ezt a Finn együttest?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy fent van e valahol a neten esetleg valamelyik szerveren, mert iszonyatosan kedvelem, de csak az első albuma van meg, és még csak venni sem lehet sehol.:S:S:S Akinek megvan honnan szerezte be???

2015. máj. 2. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Eddig nem ismertem, de tetszik:)

Innen le tudod tölteni egész sok számukat(nem tudom, hogy az összeset-e):

[link]

Ha meg szeretnéd venni, Amazonon nézd meg esetleg.

2015. máj. 2. 21:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszönöm, máris vagy 10 új számmal gazdagodtam az orrvérzésig kategóriámban:D. Cserébe még egy pár esetleg anonim együttes hátha szemezgetel abból is:)

- 12 Stones, Armageddon (HU),Árnyak (HU),As I Lay Dying,Avenged Sevenfold,Billytalent,Breaking Benjamin,Course Of Nature,De Facto (HU),Echo Of Dalriada (HU),Egypt Central,Escape The Fate,Garden of Eden (HU),Gyöngyvér (HU), Moulin Rose,Hammerfall,Histerica,Hoobastank,Inkubus Sukkubus,Ironica,Jaded Heart (Ők különösen a kedvenceim, mivel egy véletlen folytán előbb vtam a koncertjükön, mint ahogy hallottam vna róluk;D),Kamelot,Krypteria,Lacrimas Profundere,Lost Prophets,Motorjesus,Mötley Crüe,Mudvayne,My Chemichal Romance,Negative,Nightmare,Papa Roach,Rise Against,Red,Shinedown,Skillet,Sonata Artica,Spineshank,Stone Sour,Sunrise Avenue,Three Days Grace, (HU),

2015. máj. 3. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Hallgass bele amelyik esetleg nem ismert számodra, őket tudom ajánlani, Youn mindből van fent, és leszedés terén is könnyen megtalálhatóak. a HU természetesen a magyar együtteseket jelzi. Még 1 szer nagyon köszönöm
2015. máj. 3. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen és köszi az ajánlást!*-* Kb a felüket nem ismerem, úgyh elleszek velük egy darabig:D
2015. máj. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!