Bloodpit. Ismeri valaki ezt a Finn együttest?
Eddig nem ismertem, de tetszik:)
Innen le tudod tölteni egész sok számukat(nem tudom, hogy az összeset-e):
Ha meg szeretnéd venni, Amazonon nézd meg esetleg.
Hát nagyon köszönöm, máris vagy 10 új számmal gazdagodtam az orrvérzésig kategóriámban:D. Cserébe még egy pár esetleg anonim együttes hátha szemezgetel abból is:)
- 12 Stones, Armageddon (HU),Árnyak (HU),As I Lay Dying,Avenged Sevenfold,Billytalent,Breaking Benjamin,Course Of Nature,De Facto (HU),Echo Of Dalriada (HU),Egypt Central,Escape The Fate,Garden of Eden (HU),Gyöngyvér (HU), Moulin Rose,Hammerfall,Histerica,Hoobastank,Inkubus Sukkubus,Ironica,Jaded Heart (Ők különösen a kedvenceim, mivel egy véletlen folytán előbb vtam a koncertjükön, mint ahogy hallottam vna róluk;D),Kamelot,Krypteria,Lacrimas Profundere,Lost Prophets,Motorjesus,Mötley Crüe,Mudvayne,My Chemichal Romance,Negative,Nightmare,Papa Roach,Rise Against,Red,Shinedown,Skillet,Sonata Artica,Spineshank,Stone Sour,Sunrise Avenue,Three Days Grace, (HU),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!