Tudnátok írni néhány nagyon híres Kpop együttest/számot, amik nagyon népszerűek? (lehetőleg fiúsat)
Híres k-pop együttesek (ezekről csak hallottam, alig hallgattam belőlük) a BIGBANG, SHINee, B.A.P, és az ftisland pop rockot játszott, de áttért a saját stílusára (most rockot játszanak). A CNBLUE is pop rock, ha jól tudom
J-rock (ebben jobban otthon vagyok): Adams, Coldrain, the GazettE, Diaura, Mejibray, Versailles, Dir En Grey, D'espairsRay, Gackt, Miyavi, Royz, DIV, Malice Mizer, Lynch., Matenrou Opera, Jupiter, LM.C, Guitar Vader, D=OUT, Unite, MoNoLith, Screw, Nightmare, Lycaon, Liplich, Merry, Girugamesh, Alice Nine, Sadie, exist+trace (lánybanda), Delacroix, Deathgaze, Vamps. De ha csak tényleg a nagyon híresek érdekelnek, kiválogathatom őket, ha szeretnéd :D
Kpop közül akik híresebbek:
Big Bang : Fantastic Baby, Bad Boy, Monster
Super Junior: Mr.Simple Sorry sorry, Mamacita
EXO Overdose, MAMA, Wolf
BTS No more dream, Boys is luv, War of hormone
Infinite Last romeo,Back, Before the dawn
B.A.P One Shot Warrior, Angel, Power
Ami inkább fiúsabb az a Big Bang, BTS és a B.A.P(nekem kedvenceim) De a többi se lányos. Keress számokat és majd meglátod mi tetszik :)
Jrock: the GazettE, Pierrot, Diaura, X Japan, DIE/MAY, SID, An Cafe, Alice Nine,AliBi, ScReW, LM.C, ViViD, SuG, Versailles, Seremedy, Kerbera, Vidoll, Nega, GAARA,
Remélem valamelyik majd megtetszik.^^
Ahogy láttam nagyjából leírták a legjobb csapatokat, akiket én is biztosan tudok javasolni:
Beast
Cn Blue
B.A.P
Big Bang
Nu'est
Ze:A
Infinite
Exo
Super Junior
BtoB
ViXX
meg vannak még kevésbé híresebb csapatotok. Ezeknek a csapatok dalainál nézz szét, nekik csak népszerű dalaik vannak, főleg ha a videó klippekre keresel rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!