Valaki próbálta már ezt az effektpedál kombinációt vagy nem érné meg?
Figyelt kérdés
Az egyik lenne egy Digitech RP 55 multieffekt elvileg, egész szép hangzásokat lehet belőle kihozni. Viszont olvastam, hogy egy külső pedállal együtt még jobb lenne. Én egy BOSS SD-1-et gondoltam hozzá, mennyire érné ez meg? Vagy önmagában már az SD-1-gyel is jó torzított hangzást lehet elérni?2015. máj. 2. 10:29
1/1 anonim válasza:
Az RP-55 egy kínai műanyag hulladék, azzal szép hangzást egész biztosan nem csinálsz.
Az SD-1 pedig egy nagyon lájtos overdrive, de azt nem tipikusan torzításra használják általában inkább boostolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!