Mi az a dal, ami ma is ment a music fm-en, kb fél 6-kor és modern zene és egy áriázik a háttérben?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 22:00
1/3 anonim válasza:
Erre nem tudok választ adni, de egy tipp: ha még aznap rákeresel a zenére a music fm weboldalán, akkor ott megtalálod, csak azt kell tudnod, hogy kb mikor ment ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, Köszönöm! Csak ami cookynál szól, az külön oldalon van listázva, és sokkal később vettem észre, minthogy ne legyen ciki bevallani :DDD Emma Shaplin-Spente Le Stelle
2015. ápr. 25. 06:21
3/3 anonim válasza:
Ja tényleg, észre se vettem, hogy fél hatot írtál... :D De igen Cookynál megtalálod, amit ő játszott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!