Pokolgép zenéiben miért van annyi sátánista jel?
Figyelt kérdés
Pl. ,,ördög, testvér'', vagy ,,érted MÉG az ördögöt is seggbe rúgnám'', vagy 666, vagy a jel, mikor énekli hogy Testemen a jel, mely belém égett arról egyből a jelenések könyvében az apokalipszisről és a sátán eljöveteléről szóló rész jut eszembe amikor a sátán (=fenevad) megbélyegzi az embereket, vagy az hogy a templomon megforduló keresztről énekelnek, ami szint úgy sátánista jel.
Szeretem a zenéjüket, de nektek az ilyenekről mi a véleményetek?
2015. ápr. 23. 21:51
1/1 Geni88 válasza:
Annak idején ez számított "lázadás"-nak :) Nekem nincs vele bajom, mert nem vagyok vallásos, de aki az, annak tuti nem tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!