Milyen sátánista együttesek vannak?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 12:02
2/11 Tom Benko válasza:
Dark Funeral, Mercyful Fate, Deicide
3/11 anonim válasza:
Death, Destruction, Cannibal Corpse, Immortal... Nehogymár felkelljen sorolni mind a 20 milliót :)
4/11 anonim válasza:
A DEATH MIÓTA SÁTÁNISTA?!? ÉS A CANNIBAL CORPSE, VAGY AZ IMMORTAL?!? Kérlek nézz utána alaposabban a dolgoknak, mielőtt beszélsz róluk...
A kérdező meg leírhatná azokat a zenekarokat, amiket ismer, mert nem tudom, hogy a korai Mayhemtől kell kezdjem a fölsorolást, vagy már a Tymah sem új neki...
5/11 anonim válasza:
4: A mostani Mayhem sem sorolnám oda valójában. Olvassatok el egy CsiharAttila interjút a legújabb album kapcsán. Értelmes gondolatokat fejteget,amiknek semmi köze a sátánizmushoz :) Az Immortal az meg egy vicczenekar, bár én néha szeretem őket :)
7/11 anonim válasza:
Tudom, azért mondtam, hogy "KORAI Mayhem"... :D
8/11 anonim válasza:
igaz, csak gyorsan átfutottam és a KORAI-t nem láttam. amúgy ezek a tag-ek a legjobbak a kérdés alatt :D rock,punk,pop :D hihetetlen, hogy egyesek mennyire nincsenek tisztában olyan fogalmakkal, amik iránt még talán érdeklődnek is.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Ha sátánistáról van szó mindenképpen a Geddo és a Fhűszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!