A fiúk körében mennyire népszerűek a KPOP számok, együttesek? (Pl. Vixx, SHINee) Vagy inkább a lányok szeretik az ilyen stílusú zenéket?
ja, meglepő módon a színes hajú, táncoló srácokat főleg lányok szeretik nézni
felmerül a kérdés, hogy a KPOPos, csajokra nem kíváncsiak-e a fiúk és az igazság tulajdonképpen az, hogy de, viszont ők el tudnak vonatkoztatni, simán reálisnak tartom, hogy valaki kiveri az EXIDes fancam felvételre viszont a többségünkben szerintem egy percig nem fordulna meg, hogy jó zene amit csinálnak vagy, hogy tehetségesek, stb
Én fiú vagyok és szeretem a Girl's Day-t, elsősorban a személyiségük miatt, a zene másodlagos.
A fiú bandákat viszont undorítónak tartom, egyes nőkben több férfias tulajdonság van mint egy bandában együttvéve.
Vannak fiúk, akiknek tetszenek a videók és zenék. Ha érdekel keress rá 'React to (valamilyen kpop szám)' videókra youtube-on. Fiúk is megnéznek MV-ket és tetszik nekik.
Persze ők azt nem látják, hogy milyen a személyiségük, ahhoz interjúkat és variety műsorokat kéne még nézniük.
(Ajánlom a K.Will - Please Don't reakcióvideókat, mindig derülök rajtuk :D)
Off:
Amúgy sztem csak megjátsszák a cukiságot a fiúk. Mindkét oldal valamilyen szinten megjátssza magát. Nekem a lányoknál a túlzott finomkodás az, ami nem tetszik. Annyira kényesek néha.. Lány vagyok és engem inkább ez idegesít. :)
Én fiú vagyok ! És egyaránt meghallgatom a lány és a fiú bandákat is ! Sőt szeretem is őket mint rajongó. Nem szeretem a magyar zenéket így nekem egy teljessen más kultúra jött be ez a kpop :D
Ui.: nem nem vagyok meleg , mielott felmerulne!
Meg a most megrendezett block b koncertre is megyek szerintem.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!