Szerintetek általában miért igénytelenebbek a rockerek, mint akik tánczenét készítenek/hallgatnak? Itt most főleg a megjelenésről, külsőről beszélek
Figyelt kérdés
általában egészségesebb bőrük van, izmosabbak, ápoltabbak, stb
a férfiak férfiasabbak, a nők nőiesebbek, csak hogy szemléltessem miről beszélek
2015. ápr. 16. 17:28
11/13 anonim válasza:
Egyébként az igényesség neked mit jelent, kedves kérdező? Mert te a hozzám szóló kommentedben csak az arc szépségéről beszéltél...
12/13 anonim válasza:
Gratulálok, sikerült sztereotípiák alapján elítélned a rockereket. Hidd el, sokkal igényesebbek, mint a térdig letolt nadrágos, ecsetfejű diszkópatkányok...
13/13 anonim válasza:
Én is rocker vagyok, mégis igényesen öltözök, nem vagyok "elzüllött", mint ahogy ennek a stílusnak a képviselőit hívják. És van olyan ismerősöm, aki "dápsztepet" hallgat, és kettőnk közül mégis én vagyok az igényesebb. Amúgy meg teljesen mindegy szerintem, hogy ki hogy néz ki :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!