Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek általában miért...

Szerintetek általában miért igénytelenebbek a rockerek, mint akik tánczenét készítenek/hallgatnak? Itt most főleg a megjelenésről, külsőről beszélek

Figyelt kérdés

általában egészségesebb bőrük van, izmosabbak, ápoltabbak, stb

a férfiak férfiasabbak, a nők nőiesebbek, csak hogy szemléltessem miről beszélek

[link]

[link]

2015. ápr. 16. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
pffff, neked fogalmad nincs a zenéről, ha ilyen megfigyelések mentén gondolkodsz, csak szólok. amúgy is ez egy ostoba általánosítás, ráadásul teljesen érdektelen, mivel a tróger rockerek és az ekis diszkópatkányok a könnyűzene max. 15%-át fogyasztják.
2015. ápr. 16. 21:34
 2/13 anonim válasza:
100%

Azért,mert ez egy butaság.:D

Mindenféle stílusban vannak igénytelenebb emberek,s igényesebbek is,vannak férfiasabb férfiak,és nőiesebb nők.Tehát nyugodtan ráhúzhatod ezt csak a rockerekre,de az általánosítással nem sokra mész.Amúgy poén,hogy pont egy metalcore-os pasit linkelsz ide.xD

Csak,hogy érezd a különbséget:

[link]

A jobb oldali igazi rocker/metalos pasi: 1.férfias. 2. Kellően izmos,szerintem.

Nőiességről meg ennyit: [link]

Nem rózsaszínben van,és nem is néz ki phicsásan,és mégse fiús.:)

Mondjuk nekem is volt egy korszakom,amikor fiú pólókban jártam,meg bakancsban(acélos),és totál olyan voltam mint egy fiú,de hát na.:D Egyszer ezen is át kellett esni.:DDD Vissza gondolva..elég gázos kinézetem volt.:D

De a metal iránti szeretetem örök!|m| Csak a külsőségek "visszakoptak" kicsit.:)

2015. ápr. 17. 11:54
 3/13 anonim válasza:
100%

[link]

Na, az előbbi linket a lányról nem engedi megnyitni, szóval itt a most már ha minden igaz "működő képes" link. :D :)

2015. ápr. 17. 12:00
 4/13 A kérdező kommentje:
én barnább vagyok mint ez a csaj pedig alig eszek zöldséget :/
2015. ápr. 17. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Ez első linket megnyitva egy nyámnyila kis deathcore énekest láttam, akit a rockerek és a metálosok is megvetnek... Szerintem rossz a link. :D

Mutatok néhány férfias muzsikust, akiknek köze is van a kemény zenéhez :

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És most jöjjenek a nők:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. ápr. 17. 16:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, férfi rocker:

Adam Grontier (volt Three Days Grace): [link]

Matt Shadows (Avenged Sevenfold): [link]

Matt Walst (Three Days Grace, My Darkest Days): [link]

Matt Tuck (Bullet For My Valentine): [link]

Női rocker:

Taylor Momsen (The Pretty Reckless): [link]

Maria Brink (In This Moment): [link]

Lzzy Hale (Halestorm): [link]

Simone Simons (Epica): [link]

Amy Lee (Evanescence): [link]

Hayley Williams (Paramore): [link]

Nem értem, mi a problémád. :D

2015. máj. 1. 14:43
 7/13 A kérdező kommentje:

ezek a nők teljesen átlagosak, pl Maria Brink és Simone Simons kifejezetten rondák

amúgy persze nyilván mindenhol vannak kivételek, nem azt mondom, hogy mindenki aki rocker igénytelen, aki meg diszkós egészséges kinézetű

2015. máj. 1. 16:29
 8/13 anonim válasza:
100%
Akkor meg miről beszélünk?:D
2015. máj. 6. 15:35
 9/13 A kérdező kommentje:
az arányokról
2015. máj. 6. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Simone Simons RONDA? Na gyorsan elő a gugli képekkel, mert te vagy nagyon elnéztél valamit, vagy teljesen elvont és különleges elképzeléseid vannak az esztétika fogalmáról... Egyébként az igényességről beszéltél, nem az arcformákról, ne haragudj, de ha valakinek nem szépek az arcvonásai, nem tehet róla.
2015. máj. 19. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!