Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti milyen erősítőt vennétek...

Ti milyen erősítőt vennétek kisebb metal koncertekre?

Figyelt kérdés

ha mondjuk az ár nem számít.. kisebb koncertek alatt kocsmai, klubbos koncertekre gondolok, ahol nincs olyan sok ember.

Szóval ti kb. milyet választanátok?

gyakorló kombóm van most szeretnék jobbat venni, és belépni/alapítani egy bandát szóval kell vmi durvább amit használni is lehetne...

2015. ápr. 13. 21:39
 1/7 anonim válasza:
én kisebb /nagyobb koncertekre egy Line 6 erősítőt használtam ,nekem 150 wattos van. De szerintem a kisebb teljesítményben is megállja a helyét.
2015. ápr. 13. 21:59
 2/7 anonim válasza:
Én egy fél szilva+borsodival erosítenék.
2015. ápr. 14. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
5150 + egy masszívabb 412 a minimum, amivel érdemes foglalkozni.
2015. ápr. 14. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 14. 14:05
 5/7 A kérdező kommentje:

kösz ez eddigi válaszok!

Valóban én is inkább egy fej+láda kombinációhoz vonzódom, az a 6505ös biztosan jó is lenne... mennyire változatos ez a kombó? Úgy értem, metálra nyilván jó, de egyéb stílusokban is megállja a hejét? Tiszta csatornán stb

Esetleg más márkákból milyet javasolnátok? Marshall is biztos jó lenne, de úgy hallottam manapság már nem olyan jók a cuccaik mint régen...

jah, még valami: a fejet lehet úgy használni h csak fülhallgatót szúrok bele, ha otthon szeretnék gyakorolni (csöves erősítőkkel még nincs tapasztalatom)

2015. ápr. 15. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:

elég szép a tiszta csatornája is és be lehet állítani változatosan, de persze rock , metál műfajban a legerősebb :D

de csöves erősítőt terhelés nélkül nem szabad használni mert hamar elsül , ha fejhallgatózni akarsz ahoz kell egy erre alkalmas külső interfész!

2015. ápr. 16. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

A Laney Ironheart jutott először eszembe amúgy most, azon van füleskimenet, audio interfész, reamp, minden b#ziság és még metálra sem vészes a hangja és még rohadt olcsó is.

Az meg, hogy ilyen műfajban 15 watt mire elég... Játszadozni lehet, hogy jó.

2015. ápr. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!