Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a reppháború? /ne...

Evans kérdése:

Mi ez a reppháború? /ne csináljuk már többi lent

Figyelt kérdés
no szóval kedves hip hop arc sorstársak, de inkább a repperek véleménye ami érdekel. Őszintén mi akar lenni ez a reppháború filmecske? magyarországon nincs! egszerűen nincs, az hogy Bukta Zsófi a Wanted meg Dopeman odamarnak néha egymásnak az még nem reppháború, minden tiszteletem Razo Paja párosnak, de attól még, hogy Paja tökös legény volt és egyszer odament a Bustához és kihívta az még semmi, ha igazán szét akarja valaki verni a fejét egy olyan személynek akivel gondja van akkor meg is teszi, ha lenne magyarországon reppháború akkor azt észrevennénk, de ne játszuk már amerikát, mert itt még soha nem volt és nem is lessz hip hop háború

2015. ápr. 8. 14:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Látom le lettem pontozva.:D Aki lepontozott azt minősíti hogy ilyen semmit mondó Razo féléket hallgat akik még az ütemet sem találják el. Busta sem jobb.

Gondolom mind tini okos fejkendős kemény a neten aki lepontoz.

Ja és amúgy aki a másik felé annyi tiszteletet sem ad hogy rendesen leírja a nevét (az előadónak), az magát minősíti megint csak! :)

2015. ápr. 9. 09:21
 12/12 A kérdező kommentje:
srácok megint csak én, nem akartam senkit leszólni vagy belekötni egyik másik előadó munkásságába ,,, itt nem erről volt szó qrvára nem, csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy ne akarjuk már beállítani ezt az egészet háborúnak...... Fankadelit is sok mindenki lehordta már mindennek de senki sem kötött bele igazán, a zenéjével meg a munkásságával semmi gond, csak ment a nagy szardobálás jó magyar módra azt annyi
2015. ápr. 9. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!