Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a reppháború? /ne...

Evans kérdése:

Mi ez a reppháború? /ne csináljuk már többi lent

Figyelt kérdés
no szóval kedves hip hop arc sorstársak, de inkább a repperek véleménye ami érdekel. Őszintén mi akar lenni ez a reppháború filmecske? magyarországon nincs! egszerűen nincs, az hogy Bukta Zsófi a Wanted meg Dopeman odamarnak néha egymásnak az még nem reppháború, minden tiszteletem Razo Paja párosnak, de attól még, hogy Paja tökös legény volt és egyszer odament a Bustához és kihívta az még semmi, ha igazán szét akarja valaki verni a fejét egy olyan személynek akivel gondja van akkor meg is teszi, ha lenne magyarországon reppháború akkor azt észrevennénk, de ne játszuk már amerikát, mert itt még soha nem volt és nem is lessz hip hop háború

2015. ápr. 8. 14:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most mit vagy ennyire kiakadva? Kellett a hírverés. Meg a 444-nek valami populárisabb téma a Fidesz szidásán kívül...
2015. ápr. 8. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Azt te meg ki a tököm vagy? :D Osztod itt az észt. Amúgy ha neked a tyúktolvaj Razo meg a sleppje jön be akkor hallgasd.Menjél bűnözz velük. Tiszta Amerika nem?

Látom hozzád eléggé lassan jutnak el a hírek. Ez a film már lassan 1 éves! Már kibeszélték sokan itt ezt a történetet.

2015. ápr. 8. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Nevezheted őket "tyúktolvajnak" vagy akárminek de könyörgöm, legalább arról szólnak a zenéjük amit meg is éltek. Nem mint a kuktánál, aki azt rappeli el, meg nyilatkozza le amit az ő élénk fantáziája megszült.
2015. ápr. 8. 14:58
 4/12 anonim ***** válasza:

#3: Ha neked az zene...akkor te is hallgasd. És nem fogok bűnözőket hallgatni csak azért mert azt rappeli amit megélt. Busta se érdekel de főleg nem a Razo féle brigád. A Busta média nélkül építette fel magát ezt becsülöm benne.

(Én csak minőségi külföldit hallgatok. Német: XATAR, Abdi&Celo, SSIO ; Szlovák&Lengyel: Kontrafakt, Rytmus, Ego, Momo, Separ ; Meg amerikaiakat...főként a texasi vonalról, feltörekvőket.

2015. ápr. 8. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Bustába szerintem semmi becsülendő nincs. Főleg hogy több mint tíz éves diszkográfiája van, és akkor lett a legsikeresebb, mikor a legszínvonaltalanabb produkciókkal állt elő. De hát az embereknek sajnos ez kell...
2015. ápr. 8. 15:07
 6/12 anonim ***** válasza:

#5: Ne firtassuk mert látom te azon a párton vagy hogy elítéled. És nem fog változni ez a véleményed. Én meg le...om hogy mit csinál. Divat lett fikázni.

Anno Kamikaze idején Funkal jókat toltak.

2015. ápr. 8. 15:20
 7/12 A kérdező kommentje:
gyerekek én nem akartam konfliktust szítani, de az igazi reppháború az amerikában ment, ott tényleg szétb.szták egymás arcát a srácok Easy E Big Daddy easy e és a többiek no meg Ice Cube és Tim Dod.... no az kőkemény reppháború volt de ez??? egymásnak telefonálgatás beef számok ezerrel ugyanmár srácok .... jah és ne feledjük ott van még egy Tupac Shakur is
2015. ápr. 8. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy azért mert ők bűnözők akkor már egyből sz#rok... Ha figyelmesen meghallgatnád a zenéjüket rájönnél, hogy arról rappelnek amit megéltek és egyáltalán nem úgy, hogy ez tök király, sőt ellenkezőleg... Amióta Paja rákos lett azóta meg olyan komoly zenéket nyom, amilyet Bukta talán 1 et tudott csinálni vagy kettőt...

Azon meg kiakadni, hogy valami szaros bulvár direkt ilyen címet ad... hát kicsit vicces. Ez egy jó biznisz volt mindenkinek, kicsit dobott a nézettségeken és ennyi.

Egyébként meg egy olyan rappert mint Bukta már nem lehet csak úgy lepofozni, mert teli van ügyvédekkel, rendőrökkel, testőrökkel (újabban) stb.

2015. ápr. 8. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Meg nem kötözködésből, de kicsit meggtanulhatnál már írni, nem repp hanem rap, nem easy e, hanem Eazy E stb.
2015. ápr. 8. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
ez viccháború. m.o n sok ehhez hasonló dolog megy
2015. ápr. 8. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!