Mi ennek a számnak a címe? (gitár kottázva)
Figyelt kérdés
Mi ennek aszámnak? Ez adallam megy közben:(aki tudja nézze meg és tud gitározni) köszi :)
------3-5-3-0---------------------
1-3-5----------5(555555)3(333333)-- többször
----------------------------------
---------------------------------- (a zájelben aszámok azt jelentik, hogy hosszan tartva)
2015. ápr. 8. 01:23
1/18 A kérdező kommentje:
a 0 után kezdődik az 5(5555) csak elcsúszott ! előre is köszi :)
2015. ápr. 8. 01:25
2/18 anonim válasza:
Ennyiböl senki meg nem fogja mondani...."5 millió" zene így kezdödik. Szóval egy kicsit részletesebben, ha lehet(hol hallottad, mikor, milyen stílus, stb)?
3/18 A kérdező kommentje:
régies stílus, és ez csak a dallam a zene közben kb végig.csak simán énekel egy férfi hang benne.
2015. ápr. 8. 14:12
4/18 anonim válasza:
Ritmus és ütem nélkül esélytelen, hogy bárki is tudna válaszolni, hisz azt sem tudjuk hogyan kéne szólnia, csak leírtad a hangokat...
6/18 A kérdező kommentje:
new wave stílusú, elektronikus zene. és rendes ütemre megy.. nem túl gyorsan..
2015. ápr. 8. 21:54
7/18 anonim válasza:
Bocs, de nincs olyan, hogy "rendes ütem". Minden ütem rendes és mi nem tudhatjuk, hogy neked mi a gyors és mi a nem gyors.
8/18 anonim válasza:
Egyébként nem azért, de az E1 húron a 0. bund, és a B2 húron az 5. bund az ugyan az a hang... milyen hangolásban van a szám? (Nem mintha bármit is segítene megválaszolni...) Egyébként nem is értem, hogy találtad ezt a tabot... mármint én általában konkrét számokra keresek rá (bár néha van, hogy találok valami érdekeset, amit nem ismerek, de cím, meg minden ott van) szóval nem vágom ezt az egész szitut...
9/18 anonim válasza:
Ezt a találmányt szabadaztatni kéne. A második húr 5 az egyenlő az első húr 0-val. Ez így összesen 5 hang.
ti ti ti ti ti ti ta Egy ilyen ritmus kihozható belőle és még számos másik is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!