Más se tud válaszolni, ha megkérdezik, milyen zenét
hallgat?
Figyelt kérdés
Utálom ezt a kérdést, egyrészt, mert nem csak a kortársaimhoz hasonló zenéket hallgatok, másrészt, mert egyszerűen nem egyfajta stílust. Szeretem az Arctic Monkeys-t, The Neighbourhood-ot, The xx-t, és van egy két Bruno Mars szám meg hasonló pop ami teszik. Akkor hallgatok Parov Stelar-t, Lorde-ot, Punnany Massif-t, és ezek mellett imádom az autentikus zenéket, például Led Zeppelin, Doors, Pink Floyd, Elvis Presley, The Stooges, Jimmy Hendrix. Ezek azért nem egy stílusba sorolhatók, eléggé nem. Ilyenkor mit válaszoljak?
2015. ápr. 2. 17:17
1/9 anonim válasza:
Én csak ennyit mondok:
- House & Rap :D
nem kezdem el sorolni csak ha kérik, hogy:
Minimal
Future & Deep
Big room
Trap
Melbourne Bounce
Dubpstep
Rap
Gangsta Rap
Old School
New School
és még az előadókat még nem is említettem :D
Justin Timberlake (kakkuktojás :D)
2015. ápr. 2. 17:29
2/9 anonim válasza:
nagy vonalakban rockot és popot hallgatsz rockból főleg indie és klasszikus rockot
2015. ápr. 2. 18:50
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, én ilyesmit szoktam mondani, vagy csak nézek hülyén, hogy: " mindenfélét" :D
2015. ápr. 2. 20:36
4/9 anonim válasza:
pedig elég egyszerű: popzenéket hallgatsz. zömében maiakat (artic m, bruno mars, parov stelar, punami), részben pedig régebbieket (pink floyd, presley). nem annyira összetett.
én bartók bélát, darius milhaudot, modern jazz quartetet, arvo part-ot, philip glass-t, jojo mayert, mike sternt, björköt, deep purple-t, eric claptont és john coltrane-t szoktam hallgatni, én mit mondjak?
2015. ápr. 2. 23:22
5/9 anonim válasza:
azt, hogy egy sznob vagy :D
viccet félre a tiedet is nagyjából be lehet határolni, ezeknek a nagy része modern komolyzene vagy jazz
2015. ápr. 2. 23:40
6/9 A kérdező kommentje:
Bruno Mars-ot nem hallgatok, csak egy-két számot. Az arctic monkeys pedig indie rock, nem pop. De amúgy stimmel.
Viszont a te zenei ízlésed se szokványos.
2015. ápr. 3. 00:10
7/9 anonim válasza:
kedves ötös. ha szerinted aki bartókot meg coltrane-t hallgat, az sznob - akár viccből mondod, akár nem -, nagyon erősen nézzél magadba és vizsgáld meg az ízlésvilágodat.
2015. ápr. 3. 12:26
8/9 anonim válasza:
szarkazmus volt (én is hallgatok Bartókot), de látva, hogy ennyire besértődtél rajta komolyan gondolkodóba estem
2015. ápr. 3. 12:38
9/9 anonim válasza:
én ugyan nem sértődtem meg... csak érdekes ízlésvilágot feltételez, ha valaki szerint bartók a sznobok zenéje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!