Tudnátok írni szerintetek jó számokat ezektől az előadóktól?
One Republic, Imagine Dragons, Arctic Monkeys, Coldplay, Lana Del Rey
Illetve Shakirától és Enrique Iglesiastól csak spanyol nyelvű számokat. De írhattok más előadótól is spanyol zenéket, ha jók. :D
Hol is kezdjem??:)
Imagine Dragons: Radioactive, Demons? Ready aim fire, It's Time, Monster, Amsterdam, On top of the world
FOB: az egész save and rock n roll album, kivéve ratatat, centuries, irresistible
Lana del rey: summertime sadness, blue jeans, young and butiful, born to die
Shakira: Ojos Así, Devoción, Antes de la Seis, Las de la Intuición, Tú, Inevitable, No Creo, Ciega Sordomuda, Antología, Un Poco de Amor... Igazából az összes spanyol nyelvű számát fel lehetne sorolni. :) Illetve az ismert angol nyelvű dalainak a spanyol változatát. Szerintem a Donde están los ladrones a legjobb spanyol nyelvű albuma, utána a Fijacion Oral és a Sale el Sol. A Pies Descalzos is jó, de annak még eléggé 90-es évekbeli hangzása van. A Laundry Service-en is van pár spanyol szám, és az angol nyelvű albumain fordítások. Akár a Grandes Exitos című greatest hits albuma is jó kiindulási pont lehet, bár azon csak 2002 előtti dalok szerepelnek.
Remélem, tudtam segíteni. :)
AM: 505, Crying Lightning, Stop the world I wanna get off with you,Fireside
Lana: Ultraviolence, Old Money, Brooklyn Baby, 1949, Trash,Million Dollar Man, Money Power Glory, Jealous Girl, You can be the boss
RHCP: Otherside
Imagine Dragonstól a Who We Are tényleg nagyon jól sikerült szám, de ami a legjobb, az a Hear Me (!), Amsterdam, Cha-Ching, Nothing Left To Say, Tiptooe.
Arctic Monkeys legjobban sikerült dala számomra a 505, de érdemes mindegyik albumukba belehallgatni.
Whatever People Say...: Dancing Shoes, Mardy Bum.
Humbug: Secret Door, Cornerstone.
Favourite Worst Nightmare: 505, Fluorescent Adolescent.
Suck It And See (kedvenc albumom): Black Treacle, Piledriver Waltz.
AM: Snap Out Of It, Fireside.
Lana Del Rey-től a National Anthem szerintem a legjobb szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!