Pergősebb arab, iszlám zenéket hol találok?
Egy oldalon találtam iszlám zenéket de ezen eddig csak ilyen pop-os stílusúakra leltem. Olyanok érdekelnének amikben tempósabban szól a dob (biztos más a neve sajnos nem tudom) illetve a csörgő. Hasonlók mint amikre hastáncosok táncolnak.
Kösz szépen! Bár kicsit sok ebben az ének de pl. azok a részek ahol nem énekelnek azok nagyon tetszenek! Még egyszer köszi! Meg erre a HISHAM abbas-ra rákeresve találtam is még egy-két jót :)
Ha tudsz még ilyen előadót ne kímélj :)
természetesen ment a zöld kéz.
Hello! 4.válaszoló vagyok.Igazad van az "iszlámzenével"kapcsolatban,olyan tényleg nincs.
Abban viszont továbbra sem értek egyet ,hogy a zene tilos lenne az iszlám szerint.Számtalan pl.esküvőn jártam már ahol muszlimok keltek egybe és bizony az esküvő utáni mulatságokon bizony szólt a zene,meg pl.anyósom nagyon hívő asszony mégis szereti a jó zenét.Sőt ezt hallgasd meg néha még táncra is perdül. :) Szóval szerinted ez nem helyén való ? Egyébként arról tudok,hogy kerülendő sőt haram a zene hallgatás Ramadan idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!