Itt van az aki tegnap (febr.16-án) a cuki a sütid filmzenével kapcsolatban segített? Nem sikerül úgy ahogy írtad!
Figyelt kérdés
Hiába írom be angolul, vagy bárhogyan nem talál rá. Nagy kérés lenne, hogy megkeresd, és belinkeld nekem?2010. febr. 17. 18:26
2/4 A kérdező kommentje:
bocsi, de én már kinöttem ezekből a tini szlengekből, bármilyen furcsa, nem tudom mit jelent a LOL!
2010. febr. 17. 20:55
3/4 anonim válasza:
Több jelentése van, én a Laughing out Loudly-t használom ha valaki kérdezi.
És hogy miért írtam ezt?
Ha itt van aki válaszolt akkor az előző kérdésedben is válaszolt volna.
Ha meg nincs itt erre sem fog válaszolni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, bár nem lettem okosabb, mivel nem tudok angolul, te pedig valamit elírhattál, mert a fordítóban az első szót nem fordította le, csak azt, h ...ki hangosan! azért köszi.amúgy az első körben kaptam választ, mint írtam is, csak az sem sikerült. na, szép napot!
2010. febr. 19. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!