Mit gondoltok ezekről a zenekarokról?
Linkin Park & Hollywood Undead kimaradt. :DD
Egyébként az Asking Alexandria egy nagyon jó együttes. Ezek közül. A többi sem rossz! Jó ízlésed van:D :)
Nem értek egyet azzal, hogy tehetségtelennek nevezte az első pár válaszoló "le snobs" az olyan bandákat mint, az Avenged Sevenfold, vagy Nirvana, Próbáltad már eljátszani az egyik dalukat is? :D Az A7X sokkal kreatívabb(sznobok és poprajongók felháborodására) mint a Beatles, de ez a popzene lényege, legyen egyszerű és szeressék a tinilányok. Én mondjuk tisztelem a Beatlest amiért ilyen sokan szeretik de én nem szeretem. Sevenfold Rules! A Blink-182 szerintem egy rendkívül egyedi zenekar volt(amíg Tom ki nem lépett), elég nagy nyomot hagyott a PoP-Punk-Rock műfajban. A Misfits szintén rendkívül egyedi Horror-Punk banda, és voltak jó slágereik(nem hiába láthatsz több híres bandatagon Misfits pólót pl.:Metallica,Avenged Sevenfold...) A Skillet szerintem rendkívül dallamos, fülbemászó, heavy- metálos zenét nyomat. Az ilyen Metalcore, Deatcore, mint az Asking Alexandria bandákat nem nagyon szeretem mert nem érted mit énekel és szerintem a szülők is elgondolkodnak ilyenkor hogy ez mi a ..? Persze lehet érthetően is üvölteni pl.: Korai Avenged Sevenfold, Slipknot. A Gun's n Roses-nak is szép múltja van, nagyon jó zenét játszanak ezzel a Rock'n glam-es hangzással. Amikor Slash volt a gitáros akkor toppon voltak.(most újraegyesültek)
Ez a téma abszolút szubjektív dolog. Izlések és pofonok.
Nekem a kedvenc zenekarjaim: Metallica, Avenged Sevenfold, ACDC, Linkin Park, P.O.D., Rage Against the Machine,Black Sabbath, Offspring, blink-182.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!