Mit gondoltok ezekről a zenekarokról?
Heló!
Skillet Awake albumát nagyon szeretem, főleg az isnturmental maitt. Sum41-et régebben halglattam, de az utóbbi 2-3 évben már ne mtud megfogni, lekötni. My Chemical Romance-től 1-2 számot szét hlaglatok, angyon tetszik, a többit nem ismerme, nemm hallgatom.
Beatles-t szeretem, barátnőm szoktatott rá.
a pink floyd és a beatles, no meg esetleg némi jóindulattal a guns n roses kivételével az összes tizenkettő-egy-tucat szarság. a nirvana főleg, az taposta ki az utat a többi teljesen uniformizált, egyforma popzenekarnak.
megjegyzem, a beatles is komoly háborús bűnös az ízléstelen popzenei trendek kialakításában, viszont nekik voltak olyan remek lemezeik, mint a sgt. pepper's vagy az abbey road, ezért elnézzük az 1962 és 65 közti botlásaikat, meg a bugyidobáló tinibuxák magukból kivetkőzött, ordenáré rajongását irántuk.
lehet, hogy a sznobok nem tudnak olvasni, te viszont írni sem tudsz :)
egyel előtted író, kvalifikáltabb hozzászólásra reagálva: ja, a beatles indirekt módon hatott a popkultúrára, de nem szabad nekik elnézni, hogy miattuk lett marginális sok ezer kiválóbbnál kiválóbb hangszeres zenész. ők indították el a popkultúrát azon az úton, aminek a végén a gyakori kérdések c. remek oldalon a kérdezők 90%-a a szöveggel azonosítja a zenét (ráadásul az általuk kedvelt zenék szövegileg is borzalmasak, nem csak zeneileg). ez a folyamat a beatlemániának köszönhető, azaz nem köszönhető, mert az termelte ki először azt a fiatal fogyasztói réteget, akit már nem érdekelnek a zenei értékek, csak legyen hangos a csörömpölés, és akiknek tök mindegy, hogy az ún. zenészek tudnak-e egyáltalán hangszeren játszani. persze én örülnék, ha ma egy flo rida vagy egy nicki minaj-féle véglény tudna legalább annyira gitározni, mint egy george harrison... de a beatles néhány későbbi lemeze ezeket jóváírja. persze ettől függetlenül a popzene felmérhetetlen károkat szenvedett miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!