Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik annyian a...

Miért szeretik annyian a Justin Bieber-t, Lady Gaga-t, Tokio Hotelt, Avril Lavigne-t?

Figyelt kérdés
Most komolyan. Mit tudnak ők? Mert szakmailag (zeneileg), nem egy nagy durranás egyik sem. Miért imádják őket millióan? Most nem a rajongó kis tinilánykák véleményére vagyok kíváncsi! Ilyen válaszok engem nem érdekelnek, hogy: " A Justin Biebert azért szeretem, mert olyan cuki pofikája van, meg olyan aranyos. " Normális értelmes logikus válaszokat szeretnék kapni.
2010. febr. 16. 15:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
26%
wááá, ezt a hülye kérdést. na sztem mért szeretik?? mert híresek.. xDD
2010. márc. 21. 16:50
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Nos a Tokio Hotelt nem szeretem :D Justin Bieber: Jók a zenéi, helyes

Lady Gaga: Neki is nagyon jó számai van

Avril Lavigne: Jó számok

Szóval mert jók a zenéi

2010. márc. 21. 20:02
 23/29 anonim ***** válasza:
54%

Jobban utánanézhettél volna mielőtt kiírod ezt a kérdést...

Rengeteg tehetségtelen bábu van a pop szakmában, de pont nem jókat emeletél ki.

Lady Gaga tehetséges, gyerekkora óta profi szinten zongorázik, dalokat ír, zeneművészeti egyetemre járt és minden számát saját maga írja, a fellépései élőek. Ha meghallgatod néhány akkusztikus (élő!) számát, sztem egyértelmű h ő azon kevesek közé tartozik a pop szakmában, akik értenek is valamit ahhoz amit csinálnak.

Justin Bieber-ról nem tudok sokat, de szerintem jól énekel, szép hangja van és emelett egyedülálló, mert 16 évesen azért a fiúknak nem szokott már ilyen kisfiús hangjuk lenni. Azt is tudom h soha nem tanult énekelni és egyedül, autodidakta módon tanult meg zongorázni, gitározni és trombitálni, ami azért ennyi idősen szerintem szép teljesítmény.

Avril Lavigne szerintem tényleg nem kiemelkedő, de ha tényleg maga írja a dalait már az is valami, mert manapság nem ez sem jellemző.

A Tokio Hotel-ról nem tudok nyilatkozni, első ránézére nem tartom szakmailag semmire, de nem ismerem a hátteret. Sztem csak a külsőségekből élnek.

De nagyjából bármit amit napjában százszor leadnak a tv-k, rádiók el lehet adni. Minnél egyszerűbb, fülbemászóbb és könnyen befogadható és primitív a szövege annál jobb, mert annál több embernek fog tetszeni.

A pénz dönti el, hogy ki mennyire lesz sikeres, és az, hogy mennyit reklámozzák, nem az hogy ki mennyire tehetséges. Ha egy tehetséges ember be is kerül ebbe a körbe, akkor se fog igényes zenét játszani, mert arra nem kíváncsi senki.

2010. máj. 2. 17:39
 24/29 anonim ***** válasza:
84%

Én Justin Biebert azért nem szeretnem, mert szerintem homo a stílusából és a hangjából. Lady GaGa szellemiségét ki nem állhatom, de nagyon jó hangja van, de szerintem nagyon nagyon hülye! Tokio Hotel-t azért nem szeretem, mert sztem ez igazából egy EMO zenekar, és én pont a homokat, meg az emokat nem szeretem. Avril Lavigne-ban nincs semmi érdekes, teljesen normális celeb, aki nem kever botrányokat, mint pl. Lady GaGa!

12/F

2010. máj. 17. 17:32
 25/29 anonim ***** válasza:
88%
médiahulladékok, agyilag visszamaradt 12-14 év körüli kislányok bálványi, egyszer "kitalálták" őket és pár év múlva eltűnnek a köztudatbol mer csinálni fognak uj sztárokat. ez avril lavinge-re annyira nem vonatkozik, ő magátol indult csak sajnos ott tart ahol. (mint a többi)
2010. jún. 3. 23:10
 26/29 anonim válasza:
59%

Avril Lavigne tinikorom kedvenc énekesnője mert pont hogy szembefordult a "szőke cicababa vagyok mindent megvehetek apuci pénzén" stílusú csajoktól. Sok interjújában megemlítette, hogy ő egy poros kisvárosból jött, és mindent magának köszönhet. Mikor felfedezték, első producerével rögtön szerződést bontott, mikor nem jött be neki az a stílus amibe bele akarták erőltetni..az hogy Holywoodban fiatalként néha spicessen látni meg nem csoda..sokkal durvább hírektől harsog a média (lsd Paris Hilton és társai)

http://www.youtube.com/watch?v=ZOQwxuHpCoc

Lady Gaga tényleg nagyon tehetséges, az viszont TÉNY, hogy ha nem kavarna annyi botrányt az idióta mégis formabontó ruháival (hiszen mindenki őt koppintja pl a szemüvegét) meg hogy férfinak öltözik a kutyának se tűnne fel..kemény dolog a média...

A TH és Justin téll szánalom...

2010. júl. 28. 13:18
 27/29 anonim ***** válasza:
68%

Marha egyszerű a képlet. Az emberek nem tudják, mi az az igényes zene. Nem ismerik. Az énekzene órán jó alaposan megutáltatják a diákokkal a régi zenéket, és nem tanítják meg nekik ,hogy mitől zene, egy zene. Ha rájönnének ,hogy egy Lady Gaga zenei aláfestést, meg discos szarokat kb 5perc megcsinálni szerintem nem volnának ekkora sztárok.

Meg nem is figyelnek rá. Dallamos oszt jóvan. Ennyi. Kell ennél több? Mit szeret az átlag ember a zenében? Dallamos, fülbemászó. Kész.

2010. júl. 29. 22:09
 28/29 anonim válasza:
73%
Az az igazság, ha nagyon bonyolultra csinálnak egy dalt vagy zenét, akkor az már nem olyan befogadható. A nagy slágerek mind egyszerű dallamok, mert azt az átlagember könnyen meg tudta jegyezni, és énekelni is tudta. Az a baj, hogy mára már alig szeret valaki énekelni, inkább rázzák magukat az ütemre. Vagyis nem az egyszerű dallam a lényeg, hanem a hangzás. Pl. sztem Lady GaGa azért népszerűbb, mint pl. Király Linda, mert GaGa olyan slágereket írt, amelyeket könnyű énekelni, Linda pedig nagyon sok hajlítást meg díszítést tesz bele, ami arra vall, hogy nagyon tehetséges, meg ügyes, és még jól is hangzik, de az átlag nem tudja utánaénekelni. Különben GaGának már van 1 Grammy-díja, úgyhogy valószínű elég rendes munkát végez, de ha nem lennének botrányai, nem lenne senki sem. Avrilről nem tudok semmit mondani, van 1-2 jó száma, amit szeretek. Justin Bieber szerintem nagyon tehetségtelen. Láttam a 2010-es német Viva Comet-es fellépését, szörnyű volt. Állandóan ugrabugrált a színpadon, közben meg olyan hamis volt, hogy megfájdult a fülem azalatt a 3 perc alatt. Különben a számai a CD-ről jók, szépek, azok tetszenek, de biztos, hogy géppel meg vannak csinálva. A Tokio Hotelnek a legújabb albuma a Humanoid pedig szerintem igényesebb lett, mint az előzők, mert belevettek elektronikus elemeket is, a hangzás nagyon jó, és a koncerteken szerintem Billnek elég jó hangja van. Ráadásul a koncerteken a basszusgitáros keyboardozik is, a gitáros meg zongorázik, meg effectboardon játszik, és énekel is, úgyhogy szerintem elég tehetségesek. Ha vki nem hiszi el, meg lehet nézni barátunkon, a YouTube-on. Egyébként a Tokio Hotel már rengeteg díjat nyert, amin SZAKMAI zsűri értékelt, de erre asszem nem tudtok semmit mondani... :D
2010. aug. 1. 11:28
 29/29 anonim ***** válasza:
73%
Màr bocs, de ez a Te véleményed.. Ha szeretem őket akkor már nem írok ide?! Avril és Tokio Hotel különleges, de a többi süllyesztőbe való.
2012. márc. 11. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!