Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik annyian a...

Miért szeretik annyian a Justin Bieber-t, Lady Gaga-t, Tokio Hotelt, Avril Lavigne-t?

Figyelt kérdés
Most komolyan. Mit tudnak ők? Mert szakmailag (zeneileg), nem egy nagy durranás egyik sem. Miért imádják őket millióan? Most nem a rajongó kis tinilánykák véleményére vagyok kíváncsi! Ilyen válaszok engem nem érdekelnek, hogy: " A Justin Biebert azért szeretem, mert olyan cuki pofikája van, meg olyan aranyos. " Normális értelmes logikus válaszokat szeretnék kapni.
2010. febr. 16. 15:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azt nem is mondta senki, hogy nem tud zenélni. De ez nem egyenlő azzal, hogy van benen fantázia... Lehet, hogy hihetetlen, de egy-egy ilyen elektropop szám összerakásában is komoly munka van, és zeneértő emberek végzik, de ettől még nem lesz jó. Nem lesz sem ötletes sem fantáziadús.
2010. febr. 16. 20:03
 12/29 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem említettem hogy süt le róla a tiszta fantázia... egyszerűen áz átéagnál valamivel több szorult bele. Ettől még ugyanolyan unalmasak és tucatok a számai, de ülve kicsit megtapsolom, annyit megérdemel.
2010. febr. 16. 21:24
 13/29 anonim ***** válasza:
76%

ohh

mikor megláttam a kérdést felderültem , igy vagyok vele énis, bár avril nem tartozik a felsoroltak közé.

Avril Lavigne kilóg egy picit a sorbol, mert ő azért ugy kezdte h ő irta meg a dalait, és még a The Best Damn Thing című albumon is mindegyik szám a sajátja, bár néhol mások is beleszóltak.

és szerintem azért kezd ,,elcelebesülni" mert sokan szeretik és mondjuk ugy, az emberek csinálják ezt vele.

nem lehet könnyű ugy élni h fojton a nyakamban van egy rajongo aki már emelt foku mániákusnak számít.

nem állitom h punk, mert country zenével kezdte, és ahhoz képest most már poposabbak a számai de az a rock a háttérben megmaradt :)

2010. febr. 17. 18:23
 14/29 anonim ***** válasza:
30%

GaGa pl. saját maga írja a számait, nem playbackel, sok ruháját is saját maga csinálja, és a számai róla szólnak, az életéről és a barátairól írja őket, ezért tudja őket tele érzelmekkel elénekelni.. és nagyon keményen megdolgozott/megdolgozik azért, hogy feljjjön. és neki a rajongói számítanak, még tetkót is csináltatott a tiszteletükre:D

az a Justin nemtom h ki, nem is hallottam még róla

THról nem nyilatkoznék...........

Avrilnek pedig jól megcsinálták a számait..

2010. febr. 17. 18:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

nem akaork vitát kezdeni de mégis :):)

avril maga irja a számait, és saját magát adja, a haja a ruhája is normális, stílusához illő,nem parokával meg fémlemezekkel a testén rohangál... meg van saját ruhamárkája és parfümje is.a számait maga csinálta nagy részben, és ő is magárol énekelte, pl a Hot című szám, Derickről irta.

[link]

[link]

a különbség látható, bár kinek mi...

2010. febr. 17. 20:09
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

Na jó, már két embert megvédtek, most jövök én Justinnal :D

Nem egy megcsinált sztárocska, akit azért röppent be a köztudatba, mert cuki a pofija. A youtubera tett fel videókat, amin énekelt, gitározott - itt is látszik, hogy van hangja, és tehetséges -, itt fedezték fel őt.

Nem is playbackel, hallgass meg pár koncertfelvételt, egyiken például még akkor is folytatta az éneklést, amikor eltört közbe a lába.

A kérdésre egyszerűen válaszolva: Mindenkinek más az ízlése, lehet, sőt biztos, hogy én is tudnék vitatkozni ha elmondanád neked ki a kedvenced.

2010. febr. 20. 13:02
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Akkor szóld le őket ha te többet bírsz felmutatni.:)

Justin Biebernek és Lady Gagának az összes száma tetszik, a Tokio Hotelnek csak 1 száma jön be, Avril Lavigne meg nem az én stílusom...

2010. febr. 21. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Én leszólom őket, mert a szövegeimben mondanivaló van, és a zeném se egy alapskálára van írva; sőt, újító szándék is van benne.
2010. febr. 21. 16:05
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
juuuuuuuuuuuuussstiiiiiiiiiiiiiiin:DD
2010. márc. 3. 14:47
 20/29 anonim ***** válasza:
52%
Justin Bieber és a Tokio Hotel szar a többi jó
2010. márc. 13. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!