Miért szeretik annyian a Justin Bieber-t, Lady Gaga-t, Tokio Hotelt, Avril Lavigne-t?
ohh
mikor megláttam a kérdést felderültem , igy vagyok vele énis, bár avril nem tartozik a felsoroltak közé.
Avril Lavigne kilóg egy picit a sorbol, mert ő azért ugy kezdte h ő irta meg a dalait, és még a The Best Damn Thing című albumon is mindegyik szám a sajátja, bár néhol mások is beleszóltak.
és szerintem azért kezd ,,elcelebesülni" mert sokan szeretik és mondjuk ugy, az emberek csinálják ezt vele.
nem lehet könnyű ugy élni h fojton a nyakamban van egy rajongo aki már emelt foku mániákusnak számít.
nem állitom h punk, mert country zenével kezdte, és ahhoz képest most már poposabbak a számai de az a rock a háttérben megmaradt :)
GaGa pl. saját maga írja a számait, nem playbackel, sok ruháját is saját maga csinálja, és a számai róla szólnak, az életéről és a barátairól írja őket, ezért tudja őket tele érzelmekkel elénekelni.. és nagyon keményen megdolgozott/megdolgozik azért, hogy feljjjön. és neki a rajongói számítanak, még tetkót is csináltatott a tiszteletükre:D
az a Justin nemtom h ki, nem is hallottam még róla
THról nem nyilatkoznék...........
Avrilnek pedig jól megcsinálták a számait..
nem akaork vitát kezdeni de mégis :):)
avril maga irja a számait, és saját magát adja, a haja a ruhája is normális, stílusához illő,nem parokával meg fémlemezekkel a testén rohangál... meg van saját ruhamárkája és parfümje is.a számait maga csinálta nagy részben, és ő is magárol énekelte, pl a Hot című szám, Derickről irta.
a különbség látható, bár kinek mi...
Na jó, már két embert megvédtek, most jövök én Justinnal :D
Nem egy megcsinált sztárocska, akit azért röppent be a köztudatba, mert cuki a pofija. A youtubera tett fel videókat, amin énekelt, gitározott - itt is látszik, hogy van hangja, és tehetséges -, itt fedezték fel őt.
Nem is playbackel, hallgass meg pár koncertfelvételt, egyiken például még akkor is folytatta az éneklést, amikor eltört közbe a lába.
A kérdésre egyszerűen válaszolva: Mindenkinek más az ízlése, lehet, sőt biztos, hogy én is tudnék vitatkozni ha elmondanád neked ki a kedvenced.
Akkor szóld le őket ha te többet bírsz felmutatni.:)
Justin Biebernek és Lady Gagának az összes száma tetszik, a Tokio Hotelnek csak 1 száma jön be, Avril Lavigne meg nem az én stílusom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!