Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Violetta koncerten TÉNYLEG...

A Violetta koncerten TÉNYLEG nem lesz ott LOdovica Comello (Francesca)? Valami konkrét bizoníték is jó lenne.

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Lodovica azért nem jön budapestre, mert ő a saját turnéján lesz. (A violetta mellett szólókarrierje is van)
2015. márc. 18. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Konkrét bizonyítéknak en azt tudnám felhozni hogy voltam Milánóban a ViolettaLiveon es nem volt ott. Saját koncertturnét ad es ezért nem tud ott lenni.
2015. márc. 19. 07:31
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi, de már azt is hallottam, hogy mégis jön, de mostmár úgy tűnik, tényleg nem... Azért szerintem elég hülyén fog kinézni, ha egy sorozat koncertjén nem lesz ott egy főszereplő... Mintha Violetta nem lenne ott, az is hülyén nézne ki szerintem.
2015. márc. 19. 07:32
 4/6 WattacukorPufi ***** válasza:

Toti meg Xabi sem lesz ott, pedig ők is "főszereplők" :"D

(ha feltűnt volna)

2015. márc. 19. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem feltűnt! :) De Marco úgy is elment a 20-on valahanyadik részben, Andres viszont végig ott volt!

Mindegy. Lodovica turnéja véget ér augusztusra, de ha jönne az nem lenne igazságos a többi országgal szemben, szval szerintem ezért nem jön. Meg utólag begyakorolni a sok dalt meg koreót... sajnos nem jön, és ez a lényeg.

2015. márc. 19. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Tényleg kár, hogy nem jön, pedig Ő a kedvencem!
2015. márc. 21. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!