Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyibe kerül egy egyszerűbb...

Mennyibe kerül egy egyszerűbb zongora?

Figyelt kérdés

Nem egy szuper komoly kell, de ne is legyen ócska vacak, amit folyton hangolgatni kell.

Meg szeretnék tanulni zongorázni. Ehhez kellene egy zongora itthonra. Mennyiért lehet mostanság kapni erre alkalmasat?

2015. márc. 2. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha rendes zongoráról beszélünk, akkor százezrek.
2015. márc. 2. 21:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem mindegy, hogy veszek egyet 5-600 ezerért vagy kérnem kell kölcsön szüleimtől és akkor megveszem a 3-4 milliósat.

Lehet, hogy ennyit nem adnának. Ezért most egyenlőre csak valami olcsóbbat szeretnék. Lehet, hogy nem is fog igazán tetszeni, vagy nagyon nehezen fogom megtanulni, hogy hogyan is kell rajta játszani és hagyom a fenébe.

2015. márc. 2. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szintit 150ért és azt hangoltatni sem kell... Aztán ha tetszik és lesz pénzed veszel egy rendes zongit is.
2015. márc. 2. 23:39
 4/5 A kérdező kommentje:

És az mennyire jó? Ugyan olyanok a billentyűk? Tapintásra, vagy ugyan annyira erősen kell leütni őket? Ugyan akkora? (hosszóságra?)

Bocsánat, de egy ideje nagyon tetszenek a zongora zenék és azért érdeklődöm. Semmi tapasztalatom, ismeretem vagy gyakorlatom nincs.

2015. márc. 3. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:

A digitális zongorát (NEM SZINTETIZÁTOR, AZ MÁS) nem kell hangoltatni.

[link]

Nekem is ilyesmi van és nagyon megvagyok vele :)

2015. máj. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!