Mennyibe kerül egy egyszerűbb zongora?
Nem egy szuper komoly kell, de ne is legyen ócska vacak, amit folyton hangolgatni kell.
Meg szeretnék tanulni zongorázni. Ehhez kellene egy zongora itthonra. Mennyiért lehet mostanság kapni erre alkalmasat?
Tudom, de nem mindegy, hogy veszek egyet 5-600 ezerért vagy kérnem kell kölcsön szüleimtől és akkor megveszem a 3-4 milliósat.
Lehet, hogy ennyit nem adnának. Ezért most egyenlőre csak valami olcsóbbat szeretnék. Lehet, hogy nem is fog igazán tetszeni, vagy nagyon nehezen fogom megtanulni, hogy hogyan is kell rajta játszani és hagyom a fenébe.
És az mennyire jó? Ugyan olyanok a billentyűk? Tapintásra, vagy ugyan annyira erősen kell leütni őket? Ugyan akkora? (hosszóságra?)
Bocsánat, de egy ideje nagyon tetszenek a zongora zenék és azért érdeklődöm. Semmi tapasztalatom, ismeretem vagy gyakorlatom nincs.
A digitális zongorát (NEM SZINTETIZÁTOR, AZ MÁS) nem kell hangoltatni.
Nekem is ilyesmi van és nagyon megvagyok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!