Miért szeretitek A One Direction-t meg Justin Biebert?
Nem leszólni akarok senkit sem, de arra vagyok kíváncsi, hogy mit lehet benne szeretni? Jó, mondjuk én rocker vagyok, számomra túl nyálas.
Mibe lehet szeretni JB és a 1D zenéit?
Justin Biebernek én sem vagyok rajongója, de Directioner vagyok! Azt sem lehet mondani, hogy csak gyerekes rajongásról van szó, mert hamarosan 19 leszek. :D
Nehéz megmagyarázni, miért szeretem őket, egyszerűen csak ha a zenéjüket hallgatom, koncertfelvételeket, interjúkat nézek róluk, boldog leszek, feldobják a hangulatomat.
Volt már, hogy egy szörnyű nap után hazaérkeztem, semmihez nem volt hangulatom, de aznap játszottak élőben egy új dalt az új albumukról, máris felvidultam, elfelejtettem az aznapi fájdalmakat.
Én is ismerem az összes dalukat, és mindegyiket nagyon szeretem, egyszerűen meg sem tudom magyarázni, miért szeretem őket, de nélkülük üres lenne az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!