Valaki54321 kérdése:
Melyikek a legjobb rap zenék? RTM, Garage, Killakikitt
Figyelt kérdés
Légyszi mondjatok nekem nagyon jó rap zenéket. Ha lehet akkor magyarokat mint pl RTM, Garage, Killakikitt,NKS. De lehet külföldi is.2015. febr. 21. 23:01
11/14 anonim válasza:
Hallgass inkább Eminemet
vagy
Yelawolfot
12/14 anonim válasza:
G-eazy,eminem,kendrick lamar,dr. Dre,
Magyarok közül:kilakikitt,hősök,deniz,
13/14 anonim válasza:
Riddler senki? Szomorú... persze az RTM meg a garage és a többi divat buz1ság megy mindenhova...
14/14 anonim válasza:
Én szeretem a Killakikittet és az NKS-t de viszont abban igazatok van hogy az RTM egyáltalán nem hiteles, keménykednek meg minden aztán élőben bevannak fosva. Mostanság meg már minden autotune, szar verzék, márkák stb. A Garage-ból csak Essemm és Süti akik a régit hozzák de viszontár felbukkannak náluk is a márkák hajtogatása stb. A Killakikitt pedig nem egy kiadó hanem egy rapduó ha kiadókra gondoltál kedves kérdező. Szóval
Rtm-t egyáltalán nem ajánlom
Garage-ból csak Essemm és Sütit
Killakikittet ajánlom és az NKS-et is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!