Niért változott meg a KISS megitélése napjainkban?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert régen mert régen még a csapból is ők folytak,meg hogy mekkora királyság volt annó az arcfestés.
Ma pedig már bohócokhoz hasonlítják őket csak a festék miatt,pedig szerintem a zenéjük is toppon van de ez ma már csak mellékes...
Miért?
2015. febr. 21. 20:49
2/3 anonim válasza:
Mert sokan menőbbnek tartják,a mai kis b*zi gyerekeket,mint őket.:) Gondolok itt 5sos-ra meg ilyenekre..legalább is tinik körében..Aki meg régen igazán szerette őket,az most is szereti :)
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az 5SOSnak bármi köze lenne ehhez. Teljesen más embereknek zenélnek, ugyebár olyan a zenéjük, mintha a Blink 182 találkozna a One Directionnel.
A KISS szerintem nem igazán tartozik az utált vagy körberöhögött zenekarok közé. Az más kérdés, hogy a Zeppelin, a Floyd, a Queen, a Beatles és még sok másik régi banda fénye kevésbé kopott meg, de ők jobb zenét is csináltak (ez persze teljesen szubjektív, de én így látom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!