Miért van az, hogy napjainkban szinte minden híres DJ Hollandiából jön?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik holland DJ csinálja a legjobb zenéket?
Tetszik nektek Hardwell zenéje?
Ki a jobb ezek közül? van Buuren
Hardwell, Martin Garrix, Afrojack, Nicky Romero vagy Armin.
2015. febr. 15. 11:28
1/5 A kérdező kommentje:
Jah bocsi elírtam, *Armin van Buuren
2015. febr. 15. 11:29
2/5 anonim válasza:
Éltem kint és ott a bulizásnak kicsit nagyobb a kultúrája mint nálunk.Több szórakozóhely= több DJ, meg könnyebb is ebből megélni így többen választják ezt a szakmát és több emberből nagyobb eséllyel lesz 1-2 aki annyira jó hogy világhírű lesz.
3/5 anonim válasza:
Mivel a DJ-zéshez nem kell nagy tehetség, gyakorlatilag minden 2. ember képes rá, így valószínűleg a marketing a kulcs.
4/5 dorcsuu válasza:
Én is éltem már Hollandiában, és igaza van az előttem szólónak, ott kint ennek a zenének már hagyománya van, ezt hallgatja mindenki, így nőnek fel és többeket érdekli mint pl itthon.
Ott kint Martin Garrix és Armin van Buuren pl iszonyat nagy sztárnak számít (nagyobban mint bárhol máshol), büszkék is rájuk rendesen.
5/5 anonim válasza:
Mert Magyarországon ha elektronikus zenét merészelsz hallgatni, leordítja a fejed a kultursznob meg a kisnyugdíjas hogy ZENÉT HALLGASSÁL KÖCSÖG!!! Hollandoknál meg már az előző generáció is ezen nőtt fel. Meg inkább azon vannak hogy segítsék egymást és ne lenyomják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!