Milyen markaju ez a gitar?
Figyelt kérdés
Egy klasszikus,elektroklasszikus gitarrol van szo,ami szerintem ritka mert mar 1 oraja googlezek de nem talalom. Annyit tudok a markajarol,hogy Cord a kezdet. Ezutam meg vannak betuk.. hatha vki tud rola valamit,vagy ismeri...2015. febr. 18. 16:45
4/9 anonim válasza:
oh. nem is vettem észre hogy klasszikus :$ bocsi akkor nem cort :D
5/9 anonim válasza:
Természetesen a Cort is gyárt klasszikust is, elektro változatban is.
De a Cord≠Cort, ez nagyobb baj. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Cordoba a megoldas! Koszi! Kozbe telefonos segitsegen megtudtam,hogy flamencorol van szo,de igyis ra lehetett jonni..koszi!
2015. febr. 18. 20:03
7/9 anonim válasza:
Érdemes lenne megtanulni a Google helyes használatát, nálam ez 5 másodperc alatt megvolt.
Csak annyit kell beírni, hogy classical guitar electric cor és már automatikusan mutatja is a javaslatokat, amiben már látszott a Cordoba.
8/9 A kérdező kommentje:
Mo.-n hogyhogy csak 1-2 hangszerboltban talalhatoak meg,de ott is csak 1-2 modell?? Fogalmam sincs,hogy honnan tudnam beszerezni a nekem kello darabot..
2015. febr. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!