Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 2.1 Hangrendszert össze lehet...

2.1 Hangrendszert össze lehet kötni egy autós erősítővel?

Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 21:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem autóban :D Szobámban! Annyi a lényeg h a gyári mélye nekem kevés.. és inkább + rá kötnénk egy autós erősítőt + a subwooferemet! Így azt kapnám ami nekem okés! :) Csak előtte inkább meg kérdezem h mizu, ne vásároljak feleslegesen!
2015. febr. 19. 14:34
 12/18 anonim ***** válasza:
szóval szobában akarsz autós erősítőt használni? Az is megoldható, persze kell hozzá egy tápegység ami képes leadni 12 volt mellé tartósan 30-40 Ampert :D ez a táp kb. annyiba kerül amiből veszel egy normális házi-mozi hangfalszettet és hozzá házi-mozi erősítőt. Mérlegeld hogy megéri e autós erősítőt venni és még ahhoz egy labortápot.
2015. febr. 19. 14:53
 13/18 anonim ***** válasza:
jah, mielőtt kérdeznéd, a számítógép 12 voltos tápja alkalmatlan erre, egy sima autórádiót nem képes üzemeltetni mert lenyesi a frekvenciákat, lényegében egy élvezhetetlen hangzást ad ki magából.
2015. febr. 19. 14:55
 14/18 A kérdező kommentje:
Néztem éppen tegnap youtube-n így volt meg oldva és elég jónak tűnt :) autó erősítőn csak a subb... és +azon tudok hangot, mélyet adni ha persze szükséges, nekem azért volna jó! ha meg magas kell akkor 2.1 hangerő szabályzóján adnánk hangerőt! :)
2015. febr. 19. 15:48
 15/18 anonim ***** válasza:
jah, youtube-on vannak ilyen videók. Azt felteszik hogy hogyan szól eleinte, aztán azt amikor már kinyírja az erősítőt, na arról már nincs felvétel :D A folyamatos gyenge áram (amper) előbb-utóbb hazavágja az autós erősítőt, lekapcsol-felkapcsol, lekapcsol-felkapcsol, lekapcsol és egyszer csak már nem kapcsol vissza. Te pont a mélyet akarod tolatni róla, amihez a stabil áramerősség kellene, ez az ami a számítógép tápból nincs meg. Ha meghallgatod azt a hangot amit kiad, máris rájössz hogy valami nincs rendben mert a frekvenciákat kőkeményen lenyesi a gyenge áram miatt. Nem akarlak lebeszélni róla, csináld meg ha úgy gondolod, de a végeredmény úgy is az lesz hogy galyra megy az egész.
2015. febr. 19. 16:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Értem.. akkor marad inkább a szobai szereto.. :)
2015. febr. 19. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:

olcsóbban kijössz a sztereo erősítővel, mert az hosszú évekig fog szólni, csak az autós mélyhangszóródat ne kösd a sztereó erősítőre mert az ellenállása nem megfelelő.

Autóserősítő+kondenzátor+táp+hangszóró, ami rövid időn belül fény és hangeffektek közepette távozik a túlvilágra

2015. febr. 19. 17:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Kár.. :/ pedig csábítóan hangzott!
2015. febr. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!