Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehetek énekes? Mit...

Orsinacska kérdése:

Hogy lehetek énekes? Mit tegyek még

Figyelt kérdés
Szóval. Kiskorom óta érdeklődöm a zenei világ felé. Már 5 éves koromban eldöntöttem, hogy musical irányzatban szeretnék elhelyezkedni vagyis musical énekes szerettem volna lenni. 10 éves koromban a popra váltottam. Minden nap énekeltem, gyakoroltam. Végül nyáron eldöntöttem, hogy énektanárhoz fordulok. Azt mondta lát bennem esélyt. Hiszek neki és keményen dolgozok. Sokan mondták, hogy tisztább lett a hangom és sokat fejlődött. Sokan dicsérik. De az a gond, hogy úgy érzem ez nem elég. Hogy ez kevés. Szeretném tisztességes úton megtenni az énekesi pálya felé vezető utat, szóval semmilyen tehetségkutató sem jöhet szóba. Mit tegyek még? Mit kell tennem, hogy előrébb legyek az úgynevezett "úton"? Amúgy 13 éves lány vagyok.

2015. febr. 10. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Élni, és énekelni. Ennyi. Ha énekes akarsz lenni, akkor ne bajlódj és szenvedj vele, csak élvezd hogy énekelhetsz, és egyszer az leszel. 13 évesen még bőven van időd ilyesmire.
2015. febr. 10. 20:19
 2/4 DFGHJKL válasza:
Ha tényleg ezt a pályát szeretnéd választani, akkor az első lépés, hogy mindenképpen tanulj meg valamilyen hangszeren játszani. Ha olyan egyetemre/fősulira/képzésre akarsz menni, ami ezzel foglalkozik, akkor ez alap követelmény.
2015. febr. 10. 20:31
 3/4 A kérdező kommentje:
A valamilyen hangszeren tanulás nem rossz ötlet. És igen, olyan főiskolára/egyetemre szeretnék menni. Mivel szeretnék dalokat is írni majd, nem tudom melyik lenne a legjobb hangszer. A gitár vagy a zongora?
2015. febr. 11. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:
ne legyél hamis.Én is énekesnő szeretnék lenni. Fejleszd a hangterjedelmed, és tényleg tanuls meg valami hangszeren
2015. jún. 7. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!