Főleg 80-as évekbeli kihagyhatatlan rock zenéket keresek.
Mit hagytam ki?
Figyelt kérdés
Survivor - Eye of the Tiger
Survivor - No Easy Way Out
Bon Jovi - It's My Life
Bon Jovi - Living On a Prayer
AC/DC - Highway To Hell
AC/DC - Thunder Struck
Deep Purple - Smoke On The Water
Deep Purple - Child In Time
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Guns n Roses - Sweet Child O'Mind
Billy Idol - Rebel Yell
Iron Maiden - Fer Of The Dark
Black Sabbath - War Pigs
Előre is köszönet a segítségért!
2015. febr. 3. 16:47
1/9 anonim válasza:
Mit hagytál ki? Kb. hatmillió dalt. Viszont ne haragudj, de nem fogok nekiállni ennyit felsorolni... Még az előadókat is sokáig tartana, nem hogy számokat válogatni. :/
2015. febr. 3. 17:01
2/9 A kérdező kommentje:
de én a nagyon nagy klasszikusokra gondolok, abból azért nincs 6 millió
2015. febr. 3. 18:27
3/9 anonim válasza:
Bon Jovi - It's My Life és a Nirvana mit keres ezen a listán? Főleg a Nirvana akiknek köszönhetően elpusztult a 80-as évek rockzenéje?
2015. febr. 3. 18:35
4/9 anonim válasza:
Ez mind semmi...
Led Zeppelin, rengeteg száma, ted nugent,..srv, ...reeengeteg van stb.
2015. febr. 3. 19:29
5/9 A kérdező kommentje:
a kérdésben úgy van, hogy FŐLEG 80-as évekbeli rock zenéket keresek
2015. febr. 4. 10:12
6/9 A kérdező kommentje:
egyébként meg nehogy leírjatok legalább 1 konkrét számot, amivel kiegészítenétek ezt a listát...
2015. febr. 5. 09:41
7/9 anonim válasza:
Szóval azt hiszed, hogy ha ismerni fogsz pár híres rockslágert, attól kemény leszel és igazi rocker??
2015. febr. 5. 17:13
8/9 anonim válasza:
Én azért nem írtam semmit, mert nehezen tudom értelmezni a listádat. 80-as évek, kihagyhatatlan rockzene - ehhez képest van benne minden 1970-től a kilencvenes évekig. És nem csak rock, hanem kőkemény metál is. Így aztán nehezen tudom eldönteni, mire vagy kíváncsi...
Egyszerűen nem lehet kiválasztani egy dalt, vagy hármat, vagy tizet, mert olyan tág határok között mozog a listád, hogy minden belefér szinte a Beatlestől a Manowarig.
2015. febr. 5. 17:59
9/9 A kérdező kommentje:
2-vel korábbi hozzászóló: nem tartom magam rockernek annak ellenére, hogy csak azt hallgatok, viszont szeretném bővíteni a repertoáromat a régebbi bandákkal, ismertebb számaikkal, nem azért mert attól majd kemény leszek, hanem azért mert tetszenek. Szeretnék egy FŐLEG, megismétlem az előző hozzászóló miatt is FŐLEG (tehát leginkább, de lehet 70-es és 90-es is) 80-as örökzöld kemény, felvillanyozó, motiváló, ösztönző, energiát adó slágerlistát összeállítani, elsősorban futás mellé :) remélem, hogy így érthető. Feltehettem volna úgy is a kérdést, hogy: Mondanál egy számot, amivel te még kiegészítenéd ezt a listát úgy, hogy a műfaj keretein belül maradsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!