Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Érveljetek a csöves és tranyós...

Érveljetek a csöves és tranyós erősítők mellett?

Figyelt kérdés
A közeljövőben tervezek venni egy gitárerősítőt. 2 "versenyző" van: Orange CR120 vs. Laney GH100L. AZ Orange-nak a hangja tetszik jobban, de a Laney pedig 1 csatornás, semmi felesleges cucc nincs benne. De most ne a 2 erősítő mellett/ellen érveljetek, hanem csöves vs. tranyós.:)

2015. jan. 29. 17:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Igen, hallottam. Egyébként meg neked jobban tetszik a csöves, oké. De ne legyél már ennyire demagóg...
2015. jan. 30. 14:50
 12/31 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem azért, de ha egy kicsit is értenél hozzá, akkor nem írtál volna ilyet. Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.
2015. jan. 30. 14:54
 13/31 anonim ***** válasza:
37%
Jajj kicsifiam, jobban értek hozzá, mint az egész gyik egyúttvéve...
2015. jan. 30. 22:25
 14/31 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen nagyképű vagy? Vagy csak gép mögött nagy a pofád? De ha annyira szakértő vagy, akkor minek írtál ilyet? Ennyi, mondtam, nincs miről beszélni...
2015. jan. 30. 23:25
 15/31 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy egy db érvet nem hoztál fel... nem részleteztél semmit, csak kb. "CSÖVES JÓ, TRANYÓS SZAR." Érvek nélkül bármit is kijelenteni olyan, mintha pénisz nélkül akarnál dugni... Mellesleg ez az egész dolog erősen szubjektív.
2015. jan. 30. 23:31
 16/31 anonim ***** válasza:
37%

Jajj, komolyan, mintha ovisokkal beszélgetnék...

Milyen érveket szeretnél?

A csöves jobban szól. Ez tény. Nem szubjektív, nem ízlés, tény.

A tranyóst olcsóbb fenntartani. Ez is tény.

Ezen kívül semmi lényegbeli különbség nincs közöttük.

Ezek után pénztárcának megfelelően kell választani.

Ezen kívül minden csak mellébeszélés.

2015. jan. 31. 09:28
 17/31 anonim ***** válasza:
52%

"Érveljetek a csöves és tranyós erősítők mellett?"

Nem.

2015. jan. 31. 10:20
 18/31 A kérdező kommentje:

Csöves: Lassabb attack, általában teltebb hangzás...

Tranyós: Gyorsabb attack...

(Röviden). Még azt sem tudtad elmagyarázni, hogy NEKED miért tetszik a csöves hangja, "csak me jóó oszt kész" Egyébként visszatérve, lényegében a csöves erősítők karbantartásától/fenntartásáról akartam megtudni pár dolgot, mert guglival semmit nem találtam. (Igen, inkompetens barom vagyok.) Egyébként ki fogsz röhögni, de ennek az Orange-nak a hangja ezerszer szebb, mint bármelyik vintage csöves cuccnak. És ez az én véleményem, én ízlésem. De komolyan, annyira demagóg vagy... hihetetlen... és én vagyok az ovis... mert nem értek veled egyet... BRAVÓ FIAM! *taps taps* De más is mondta, hogy ez szubjektív, innentől kezdve már nem tudok mit mondani... De erősködj csak, magadat égeted.

2015. jan. 31. 12:10
 19/31 A kérdező kommentje:
Csak a hangi különbségeket fogalmaztam meg röviden. De képzeld, 6 évig tanultam elektrót, van technikusi végzettségem, és hangtechnikusnak tanulok. Tisztában vagyok vele, hogy teljesen MÁS a kettő. Amit én is elismertem... de még mondatot sem tudsz értelmezni te gyökér... én végig azt állítottam, hogy ízlés kérdése (hozzátenném, még mindig nem mondtam, hogy a tranyós jobb lenne...). Lemerném fogadni, hogy milliószor jobban gitározok, mint te. Érdekel? Küldjek "mintát"? A lekezelő szar "válaszod" meg dugd fel magadnak te utolsó sz* r. Egyébként meg remélem kínok fogsz meghalni te nyomorult életű. Nem lehet túl sok barátod... senkinek sem fog feltűnni ha megölöd magad. Az ilyen bunkó hülyék nélkül a világ csak jobb hely lehet. Szóval öld csak meg magad, kinek hiányoznál?
2015. jan. 31. 21:54
 20/31 A kérdező kommentje:
És igen, nem volt még csöves erősítőm, nem vagyok egy újgazdag gyökér bunkó fasz. De próbáltam már, és igen, jól szólt, tetszett. De elmondom megint, hátha eljut az agyadig. Senki nem állította, hogy a tranyós jobb. Szóval ne vergődj itt a semmin.
2015. jan. 31. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!