Miért rossz a Dubstep?
Szia.
Szerintem az csak őket minősíti, ha emiatt támadnak... Nem is értem, hogy miért kell abba beleszólni, hogy ki mit hallgat. Megkérdezik, hogy miért jó dubstepet hallgatni? Ezt a kérdést nem értem, mindenki más, mindenki mást szeret hallgatni.
UI: Different Heaven feat. ReesaLunn - Pentakill <3
"És rengetegszer megkérdezik, hogy ez miért jó nekem meg hasonlók, [...] mit mondjak ilyenkor nekik?"
Mondjuk, hogy miért tartod jónak a dubstepet, hiszen ez a kérdés? :D Én speciel kb öt-hat producert leszámítva ki nem állhatom a stílust, de ha tippelnem kéne, hogy miért tarthatja akárki jónak, a következő dolgokra tenném a voksomat.
-Van egy feszes monoton lüktetése, mint minden tánczenének, de a trance-ben és house-ban "lábdob - lábdob - lábdob - lábdob" helyett reggae szerű "lábdob - pergő - lábdob - pergő" amitől kevésbé szokványosnak tűnhet.
-Van felépítés, drop és a drop előtt gyakran vocal sample. Ez az egyik legjobban bevált megoldás az tánczenék történetében, persze nem csak a dubstepben van ilyen.
-Van benne erős, előtérbe tolt, gyakran betorzított basszus. A metálzene létezése óta tudjuk, hogy a mély torz hangok mennyire jól meg tudják ragadni a fiatalok figyelmét.
-A drop általában ellensúlyozva van valamilyen négy-akkordos dallamos résszel.
De ez csak találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!