Szerintetek? Tényleg igazuk van?
Figyelt kérdés
Naon imádom ak 26 essemm horváth tamás smith raul mr missh giajjeno mr.busta fura csé számait ... És lány vagyok a fiúk azt mondják ez lányoknak nem való de én imádom :( :) igazuk vqn ??2015. jan. 29. 10:44
1/3 anonim válasza:
Hallottad ezt a dörrenést? Most lőtte fejbe magát a magyartanárod.
2/3 anonim válasza:
Hány éves vagy, talán 10?
Nagyon "naon" (OMG!... ez mi a sz4r :D) cink az, hogy felmerült ez a kérdés benned...
Amúgy meg, hogy tud egy lány Bustát hallgatni? A csajozós nótákra masztizol vagy mi. Vagy AK-t is, gondolom csak az "Edd meg a porom-at" meg a Báttyát ismered...
Szerintem maradj Mr. Missh, Horvát Tamás felszopó... ezek 10 éves kislányoknak valóak. :D
3/3 anonim válasza:
a vesszőt ellopták tőled? egyébként meg mindenki azt hallgat amit akar,ha neked ez tetszik,miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!