Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A médiában miért csak a...

A médiában miért csak a Rockot és a Metált és a hasonló műfajú zenéket szidják?

Figyelt kérdés
Hiszen mindig azt mondják hogy ezektől az ember agresszív lesz, depressziós lesz, és még erőszakos lesz, meg hasonlók, de a pop zenét végig csak reklámozzák és szerintem azt sokkal inkább lehetne szidni.

2015. jan. 26. 17:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

És nem értem hogy ezt https://www.youtube.com/watch?v=Ka7wBGFSuSE hogyan bírják zenének nevezni, nem áll szinte semmiből, nincs zene, énekes, ritmus, hangszerek, csak valami egyszerű gépi zörej aminek használatát 1,2 hónap alatt meg lehet tanulni.

És több osztálytársam szerint ez nem zene https://www.youtube.com/watch?v=t_nbkWvfJqo&list=PLdA51_0SDN..

Amikor itt a hangszeresek, és az énekes tökéletes összhangban van, és még van mondani valója is.

2015. jan. 31. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
hát a rock nem mindenkinek stílusa el kell fogadni, de azért nem kéne szidni se...:) a Skrilex vagy hogy írják :)) xd zenéjében tényleg semmi értelem és semmi érzelem sincs szerintem és nem értem, ebben az emberek mit szeretnek mit értenek azon amikor kiondják,hogy jó szám? mi fogja meg a hangulata? a szövege ami nincs? a mondanivalója? ami szerintem nincs aki szerint van az magyarázzal el...:) és nem értem az ilyenre meg bulizni,hogy lehet...:) Én már azon szoktam amúgy ledöbenni ha a zeneadó berak egy rock számot :D
2015. febr. 1. 20:46
 13/15 A kérdező kommentje:
És én majd megnézem hogy 10 év múlva hol lesz Justin Bieber vagy Skrillex, most elmondom hogy sehol.
2015. febr. 4. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
hát Justin a botrányairól híres mostanába nem azt hallom,hogy milyen zenei sikereket ért el...már most...
2015. febr. 5. 21:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát ja, ezzel (szerintem) csak azt akarja elérni hogy ő legyen a középpontban, és szerintem hamarosan szinte teljesen el fog tűnni.
2015. febr. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!