Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A médiában miért csak a...

A médiában miért csak a Rockot és a Metált és a hasonló műfajú zenéket szidják?

Figyelt kérdés
Hiszen mindig azt mondják hogy ezektől az ember agresszív lesz, depressziós lesz, és még erőszakos lesz, meg hasonlók, de a pop zenét végig csak reklámozzák és szerintem azt sokkal inkább lehetne szidni.

2015. jan. 26. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert a rock a lázadásról szól. A lázadás meg a divat ellen. Viszont a divatból tudnak pénzt csinálni. A pop meg divat valamiért... populárisabb.
2015. jan. 26. 23:19
 2/15 anonim ***** válasza:
mert kulonbozik a megszokottol es minden ami kulonbozik az rossz
2015. jan. 27. 19:32
 3/15 A kérdező kommentje:

Persze az normális ahogy Miley Cyrus öltözködik vagy ahogy viselkedik, az média nagy része egy kalap sz*r.

És azt sem értem hogy miért magasztalják fel pl: Justin Biebert, szánalmas,úgy néz ki mint egy kislány, a hangja pedig pocsék, és merte ezt mutatni!!!!

[link]

2015. jan. 27. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Calm down dude, a tinilányoknak ilyen po:cs kell. Nézd csak meg, hány fanfic szól bíberről és hány a Metallicáról. Ez van, ilyen rothadt világban élünk.
2015. jan. 27. 21:03
 5/15 A kérdező kommentje:
Ilyen a világ, bár tényleg szomorú hiszen JB-nek nincs is hangja, és annyira b*zis mint a fene, a Metallica pedig egy legenda, mégis az osztályomnak a 90%-a nem is ismeri. :/
2015. jan. 27. 21:40
 6/15 anonim ***** válasza:
sajnos ez ilyen nekem elég volt csak az x-faktor müsőrt nézni a válogaton rokcal idul valaki agyondicsérik,hogy ő mekkora rock sztár lesz, mert milyen jó hangja van aztán a müsőr alatt odarakják pop dalt énekelni... a rap is ugyanugy lázadhat, de azt se hallottam még,hogy szindnák...sajnos ma a pop, és disco tuc tuc zenék a menők...kinek mi...szerintem nem feltétlen lesz depresszios főleg ha szereti a zenét és attol vidám, de m1...én sem értem Miley kiáll félpucéran van Gaga és az menő, hogy játszák a... de rocksztár káromkodik már nagyobb baj....de ez van...
2015. jan. 29. 16:10
 7/15 anonim ***** válasza:
50%
és igen beliber és directioner még mindig több mint a Metalica vagy Green Day fan...vagy egyéb rockfanok...
2015. jan. 29. 16:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a JB és a hasonló "tehetségek" eltűnnek majd pár éven belül a süllyesztőbe, mint Skrillex akinek nincs semmilyen tehetsége, és 10 év múlva amikor ők már eltűntek akkor még mindig emlegetni fogják a Metallicát, vagy az AC/DC-t.
2015. jan. 29. 18:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Belehallgattam egy Skrillex számba mert több osztálytársam ajánlotta és kb 20 másodpercig bírtam hallani azt a monoton gépi zajt amit zenének neveznek, utána pedig ezt gondoltam "Ha már ez a király akkor engem itt már semmi nem köt ehhez a rohadt világhoz"
2015. jan. 29. 19:35
 10/15 anonim ***** válasza:
ők nem tudják mi a király :D azoknak a zenéknek értelmük sincs...és ha megnézel egy zenét fontos a szöveg a mondanivalója ha meg nincs szövege akkor is átjön az üzenet...de gépi zenéknél nagyon nem jön át...:))
2015. jan. 30. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!