A médiában miért csak a Rockot és a Metált és a hasonló műfajú zenéket szidják?
Figyelt kérdés
Hiszen mindig azt mondják hogy ezektől az ember agresszív lesz, depressziós lesz, és még erőszakos lesz, meg hasonlók, de a pop zenét végig csak reklámozzák és szerintem azt sokkal inkább lehetne szidni.2015. jan. 26. 17:53
1/15 anonim válasza:
Mert a rock a lázadásról szól. A lázadás meg a divat ellen. Viszont a divatból tudnak pénzt csinálni. A pop meg divat valamiért... populárisabb.
2/15 anonim válasza:
mert kulonbozik a megszokottol es minden ami kulonbozik az rossz
3/15 A kérdező kommentje:
Persze az normális ahogy Miley Cyrus öltözködik vagy ahogy viselkedik, az média nagy része egy kalap sz*r.
És azt sem értem hogy miért magasztalják fel pl: Justin Biebert, szánalmas,úgy néz ki mint egy kislány, a hangja pedig pocsék, és merte ezt mutatni!!!!
2015. jan. 27. 20:07
4/15 anonim válasza:
Calm down dude, a tinilányoknak ilyen po:cs kell. Nézd csak meg, hány fanfic szól bíberről és hány a Metallicáról. Ez van, ilyen rothadt világban élünk.
5/15 A kérdező kommentje:
Ilyen a világ, bár tényleg szomorú hiszen JB-nek nincs is hangja, és annyira b*zis mint a fene, a Metallica pedig egy legenda, mégis az osztályomnak a 90%-a nem is ismeri. :/
2015. jan. 27. 21:40
6/15 anonim válasza:
sajnos ez ilyen nekem elég volt csak az x-faktor müsőrt nézni a válogaton rokcal idul valaki agyondicsérik,hogy ő mekkora rock sztár lesz, mert milyen jó hangja van aztán a müsőr alatt odarakják pop dalt énekelni... a rap is ugyanugy lázadhat, de azt se hallottam még,hogy szindnák...sajnos ma a pop, és disco tuc tuc zenék a menők...kinek mi...szerintem nem feltétlen lesz depresszios főleg ha szereti a zenét és attol vidám, de m1...én sem értem Miley kiáll félpucéran van Gaga és az menő, hogy játszák a... de rocksztár káromkodik már nagyobb baj....de ez van...
7/15 anonim válasza:
és igen beliber és directioner még mindig több mint a Metalica vagy Green Day fan...vagy egyéb rockfanok...
8/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a JB és a hasonló "tehetségek" eltűnnek majd pár éven belül a süllyesztőbe, mint Skrillex akinek nincs semmilyen tehetsége, és 10 év múlva amikor ők már eltűntek akkor még mindig emlegetni fogják a Metallicát, vagy az AC/DC-t.
2015. jan. 29. 18:00
9/15 A kérdező kommentje:
Belehallgattam egy Skrillex számba mert több osztálytársam ajánlotta és kb 20 másodpercig bírtam hallani azt a monoton gépi zajt amit zenének neveznek, utána pedig ezt gondoltam "Ha már ez a király akkor engem itt már semmi nem köt ehhez a rohadt világhoz"
2015. jan. 29. 19:35
10/15 anonim válasza:
ők nem tudják mi a király :D azoknak a zenéknek értelmük sincs...és ha megnézel egy zenét fontos a szöveg a mondanivalója ha meg nincs szövege akkor is átjön az üzenet...de gépi zenéknél nagyon nem jön át...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!